«Η Πηνελόπη στη Χίο»

17 Μαΐου 202221:46

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή Εν Δράσει», το Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο και οι Εκδόσεις Κέδρος  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου  του Κώστα Στοφόρου «Η Πηνελόπη στη Χίο»

 

Την Παρασκευή 20 Μαΐου   2022  και ώρα 18:30 στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής.
Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουμε τον συγγραφέα και να ταξιδέψουμε στη όμορφη Χίο και στις πρώτες ενθυμήσεις της Πηνελόπης Δέλτα.

 

Ο Κώστας Στοφόρος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην τηλεόραση. Συνεργάζεται με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, και γράφει στο διαδίκτυο, σε εφημερίδες και περιοδικά κυρίως για θέματα βιβλίου και πολιτισμού. Έχει γράψει τη σειρά βιβλίων «Ημερολόγιο ενός πατέρα», παραμύθια και ιστορίες για παιδιά και νέους, αλλά και βιβλία για ενηλίκους. Συμμετέχει με κείμενά του σε συλλογικά έργα, ενώ έχει μεταφράσει, σε συνεργασία με τη Χριστίνα Μαρκουλάκη, το παραμύθι του Hans Christian Andersen Το σπαρματσέτο, εκδόσεις OpenBook, 2013. Έχει δημιουργήσει την «Παραμυθοκουζίνα» σε συνεργασία με τη ζωγράφο Στεφανία Βελδεμίρη. Φτιάχνει παραμύθια μαζί με τα παιδιά με τη «Μαγική Τράπουλα» και εκπονεί εκπαιδευτικά προγράμματα. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, του Pen Greece και της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

: 2531022589

: vivkomot@otenet.gr

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

 

Αρθρογράφος