Η ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης ευχαριστεί τους “συμμάχους ευαισθησίας”!

27 Απριλίου 201807:12

Άλλο ένα σεμινάριο του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στη Νομαρχία Ροδόπης, σε μια κατάμεστη αίθουσα με ακροατήριο που αποτελούνταν από γονείς, ιατρούς, θεραπευτές, εκπαιδευτικούς, φοιτητές κ.α.

Ο καθηγητής – ιατρός παιδονευρολόγος κ. Αθανάσιος Ευαγγελίου ήταν ένας εξαίρετος ομιλητής, ο οποίος κατά την παρουσίασή του προσέγγισε με απλό και κατανοητό τρόπο το θέμα, έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό και από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την επιστήμη ή το σύνδρομο. Το ακροατήριο παρακολούθησε την ομιλία με αμείωτο ενδιαφέρον και πήρε επαρκείς απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που κατατέθηκαν.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας αρχικά τον κ. Ευαγγελίου που δέχθηκε να συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση αφιλοκερδώς . Όμως ιδιαίτερα τον ευχαριστούμε για το λειτούργημα που υπηρετεί, διότι είναι ένας από τους ελάχιστους επιστήμονες στην Ελλάδα που προσεγγίζουν το σύνδρομο θεραπευτικά και ασχολείται με περισσή αγάπη τόσο με τα παιδιά όσο και με τους γονείς τους, πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως επιστήμονας.

Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια ΑΜΘ και μέσω αυτής τη Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας που ενέταξαν στο πρόγραμμα της εβδομάδας υγείας την εκδήλωσή μας και παρίσταντο ως εκπρόσωποι οι: Προϊσταμένη Μ. Σεβδυνίδου, Αν. Νικηφορίδου, Χρ. Βουτσά και Αν. Φελλά.

Πάντα δίπλα μας στις δράσεις, όπως και για ακόμη μία φορά και τους ευχαριστούμε παρόντες στην εκδήλωση ήταν: ο Πρ. της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαρίνος Κωνσταντινίδης, η Πρ. στο ΚΕΔΔΥ Ροδόπης Ισμήνη Πλαστρά ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑΜΕΑ Ν. Ροδόπης Τρύφωνας Καρούντζος, ο Πρ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης Αλέξανδρος Τσαπέκος, η Φελίνα Καζάκου, η Βούλα Ελευθεριάδου, ο Νότης Χαραλαμπίδης, Δ/ντές Ειδικών Σχολείων, Εκπαιδευτικοί, Ιατροί, θεραπευτές και άλλοι εκπρόσωποι σωματείων, ιδρυμάτων και φορέων αλλά κυρίως τους φοιτητές μας που με ζήλο παρακολουθούν όλες μας τις εκδηλώσεις και μας δίνουν ελπίδα για μελλοντική γενιά με ευαισθησίες που θέλει και θα μπορεί να στηρίξει τον πάσχοντα συνανθρωπο.

Αρθρογράφος