Γιάννης Γκαράνης: Η παράταξή μας συνεχίζει ενωμένη, δυνατή!

5 Οκτωβρίου 201811:26

Νέος επικεφαλής για την  «Κοινωνία Πολιτών» ανέλαβε  ο Γιάννης Γκαράνης αφού αναδείχθηκε ως ο μεγάλος νικητής της ενδοπαραταξιακής εκλογικής διαδικασίας.

Λαμβάνοντας 14 ψήφους υπέρ έναντι 9 του Νίκου Σωτηρακόπουλου, με την κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου να αποσύρεται από την διαδικασία, τόσο σε τοπικούς όσο και δημοτικούς συμβούλους, επεκράτησε ο Γιάννης Γκαράνης ο οποίος και θα αναλάβει να οδηγήσει την παράταξή του στις επόμενες εκλογές!

Σε δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Γιάννης Γκαράνης τόνισε τα εξής:

Η παράταξή μας συνεχίζει ενωμένη, δυνατή .
Χαίρει της εμπιστοσύνης της τοπικής μας κοινωνίας, επειδή οι προσπάθειές της και τα αποτελέσματα της διοίκησής της, έχουν θετικό πρόσημο σε όλους τους τομείς.
Με παρακαταθήκη αυτό το μέχρι σήμερα έργο μας, που έχει παραχθεί με τη συμβολή όλων των συμβούλων, συνεχίζουμε αποφασιστικά.
Και ως επικεφαλής πλέον του συνδυασμού μας – επικεφαλής μεταξύ ίσων – δεσμεύομαι για ό,τι επιβάλλει η ευθύνη που αναλαμβάνω: πολύ δουλειά, χρηστή διοίκηση, εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους δημότες – στοιχεία που χαρακτήρισαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και τον Γιώργο Πετρίδη.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με εμπιστεύτηκαν στη σημερινή διαδικασία, ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την υπεύθυνη συμμετοχή τους σε αυτήν.
Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε με την εμπειρία και τη γνώση μας.
ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αρθρογράφος