Γ. Γκαράνης: Η Κομοτηνή έχει πανελληνίως το μεγαλύτερο εθελοντικό κίνημα (video)

9 Δεκεμβρίου 201922:13

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος της πόλης έδωσε το δικό του στίγμα για την εκδήλωση Santa Run, καθώς και φέτος τα Χριστούγεννα η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της «κόκκινης» πορείας περιπάτου μέσα στην πόλη της Κομοτηνής.

4ο Santa Run Κομοτηνή #Live

Gepostet von Santa Run Komotini am Montag, 9. Dezember 2019

Πέρσι συγκεντρώθηκαν 1.300 μπουκάλια ελαιολάδου! Φέτος ο πήχης τίθεται υψηλότερα και η δράση ακολουθεί μια ξεχωριστή πορεία πλεύσης, αφού αποκτά καινούρια χαρακτηριστικά αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, στόχος του φετινού Santa Run είναι όχι μόνο η συγκέντρωση ελαιόλαδου αλλά και η συλλογή του ποσού των 15.000€ για την προμήθεια οχήματος 4×4 για τις ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής.

 

Ο Δήμος Κομοτηνής, η ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ συνδιοργάνωσαν μία κόκκινη πορεία περιπάτου αφιερωμένη στον εθελοντισμό, και, συγκεκριμένα, στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Μία ξεχωριστή πορεία περιπάτου περίπου 2 χλμ. με αφετηρία το Δημοτικό Πάρκο Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε γύρω από το κέντρο της πόλης και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία σηματοδότησε την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και των συνεργατών του!

Ο γνωστός καλλιτέχνης ξεδίπλωσε το ταλέντο και το μουσικό του ρεπερτόριο χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους φίλους, ανοίγοντας έτσι με τον καλύτερο την αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ και του Δήμου Κομοτηνής.

Αρθρογράφος