Εθνοφύλακες Ν. Ροδόπης: Είναι ακούραστοι, είναι πολλοί, πάνε παντού!

28 Οκτωβρίου 201706:09

Όπως ήταν εξ αρχής αναμενόμενο, κανονικά θα συμμετάσχουν στις στρατιωτικές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου οι Εθνοφύλακες, με αυτούς του Ν. Ροδόπης να έχουν ήδη συγκροτήσει ουλαμούς παρελάσεων για Κομοτηνή, Ίασμο, Σάππες και …. Θεσσαλονίκη.

Στις δοκιμαστικές παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το υψηλό φρόνημα των μελών των ΤΕ Ν. Ροδόπης αλλά και διαπιστώθηκε η ετοιμότητα των ανδρών για άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ηγεσίας κάτω από οποιεσήποτε συνθήκες.

Όπως μάλιστα πληροφορούμαστε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της Εθνοφυλακής, όπου συζητήθηκαν διαφορά θέματα που αφορούσε την συμμετοχή τους ΚΑΙ στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, μοιράστηκε όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, τα ολοκαίνουρια σήματα που θα κοσμούν τις παραλλαγές τους και τους ανακοινώθηκε ο τρόπος μετάβασης στην συμπρωτεύουσα.

Ήδη από τα ξημερώματα Σαββάτου, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου οι συμμετέχοντες της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν για να είναι στην ώρα τους!

Δικαίως λοιπόν, οι Εθνοφύλακες του Ν. Ροδόπης αισθάνονται υπερήφανοι να φέρουν το σήμα της 29ης ΤΑΞ ΠΖ: ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΓΡΥΠΝΟΙ και να απαντούν σε όσους απορούν με το σύνθημα της 21ης ΤΘ ΤΑΞ: ΟΥ ΠΟΣΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ!

 

 

Αρθρογράφος