Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ για Ελληνες στρατιωτικούς: Στημένο επεισόδιο από τους Τούρκους

8 Μαρτίου 201812:59

Την εκτίμηση ότι το περιστατικό με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών  «ήταν στημένο» από τους Τούρκους, εξέφρασε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης.

«Αποκλείεται να τους συνέλαβαν απλοί Τούρκοι στρατιωτικοί. Πρέπει να ήταν κάποια άλλη δύναμη, εκπαιδευμένη να κάνει αυτό. Κάποιες ειδικές δυνάμεις, ομάδα που είχε ετοιμαστεί για να υφαρπάξει δύο Ελληνες στρατιωτικούς», υπογράμμισε ο κ. Παραγιουδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Στη θάλασσα εύκολα μπορείς να κάνεις εμβολισμούς, στον Εβρο δεν είναι εύκολο. Ξέρουν ότι εκεί δεν παίζουμε. Υπάρχει μια άτυπη συμπεριφορά, ότι δεν συλλαμβάνεις εύκολα. Θεωρώ ότι είχε στηθεί το επεισόδιο», πρόσθεσε ο κ. Παραγιουδάκης.

«Από τη στιγμή που από την πρώτη μέρα δεν επέστρεψαν οι στρατιωτικοί, σήμαινε ότι το πράγμα μπαίνει σε πολύ μεγάλη περιπλοκή. Κυριολεκτικά μπλέξαμε» τόνισε και πρόσθεσε ότι πλέον πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή» τόνισε.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]