Ένα «παιχνιδόκουτο» με ιδέες και προτάσεις για το καλοκαίρι!

17 Ιουνίου 201708:27

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Είναι κάποιες γωνιές την πόλη δεν τις αλλάζω με τίποτα! Είναι εκείνα τα σημεία ανάσας, ανάπαυλας , δημιουργικής σκέψης και αισιοδοξίας που με σπρώχνουν «λίγο πιο κάτω»…

Σε αυτές τις γωνίες, κατατάσσεται τα τελευταία χρόνια και το «Παιχνιδόκουτο», το κατάστημα παιχνιδιών της Κομοτηνής που δεν είναι είναι , μόνον, σημείο πώλησης παιχνιδιών.

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο χώρο του ποιοτικού και εκπαιδευτικού παιχνιδιού, η Δανάη και οι συνεργάτες της, δημιούργησαν έναν  ιδιαίτερο χώρο στην Κομοτηνή όπου βρήκε στέγη (χωρίς περιττές προβολές και τυμπανοκρουσίες) το καλό , ποιοτικό και οικονομικό παιχνίδι  που έχει και διακριθεί στην παγκόσμια αγορά με βάση πάντα τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα, την άριστη ποιότητα, την οικολογική συνείδηση και την αισθητική.

Στο «Παιχνιδόκουτο» υπάρχουν  παιχνίδια που καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικίας και συντελούν στην ψυχοσωματική ανάπτυξη αλλά και στη διάπλαση της προσωπικότητάς τους: Παιχνίδια για μωρά, Κατασκευές και Παιχνίδια Λογικής, Κουζινούλες, Κούκλες και Αυτοκινητάκια, Μουσική, Τέχνη και Δραστηριότητες,Επιστήμη και Φύση, Ποδήλατα, Οχήματα και Αθλήματα, Μπάνιο, Βιβλία, Γραφική Ύλη  και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Σε εποχές οικονομικής κρίσης και απουσίας διάθεσης και δημιουργικής φαντασίας, οι υπεύθυνοι του «Παιχνιδόκουτου» κατάφεραν με τις επιλογές τους και τη βαθιά γνώση τους στο χώρο του παιχνιδιού να δημιουργήσουν  έναν χώρο όπου οι γονείς και όσοι ενδιαφέρονται για το παιδί θα βρουν αυτό που πρέπει κι όχι αυτό που προσπαθούν να  προωθήσουν  εταιρείες και εμπορικές λογικές.

Το σημαντικότερο: Το «Παιχνιδόκουτο» προτείνει και δεν πουλάει παιχνίδια!

Αρθρογράφος