Ένα κλικ πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι

10 Σεπτεμβρίου 201808:17

Η σχολική χρονιά αρχίζει στα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης!

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, ο «πονοκέφαλος» της σχολικής λίστας έχει αρχίσει να απασχολεί τους περισσότερους γονείς. Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης διανύοντας την 63η σχολική χρονιά τους από το 1955 και λειτουργώντας πάντα με σεβασμό στους καταναλωτές, διαθέτουν όλα όσα θα χρειαστείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Τόσο στα δύο φυσικά καταστήματά τους, Βενιζέλου 36 και Μεραρχίας Σερρών 40, όσο και στο νέο τους ηλεκτρονικό κατάστημα, e-vafeiadis.gr, το προσωπικό των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης σας περιμένει καθημερινά όλο τον μήνα Σεπτέμβριο, πρωί και απόγευμα, για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και οικονομικά!

Όλα τα σχολικά είδη, τα σχολικά βοηθήματα (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου) και τα ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία, σε τιμές skroutz και bestprice!

Και φέτος, για πρώτη φορά, μπορείτε να αγοράσετε την σχολική σας λίστα από το σπίτι σας, με ένα click! Το e-vafeiadis.gr έχει ετοιμάσει σχολικές λίστες για όλες τις τάξεις του Νηπίου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Επώνυμες, ποιοτικές και, όπως είθισται, οικονομικές, οι συγκεκριμένες σχολικές λίστες είναι βασισμένες στις ανάγκες των παιδιών για όλο τον χρόνο και είναι χωρισμένες σε λίστες γραφικής ύλης και λίστες σχολικών βιβλίων!

Πριν χτυπήσει το κουδούνι έλα στα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης για νέα αρχή! Το e-ΔΙΚΟ σου βιβλιοχαρτοπωλείο!

Καλή σχολική χρονιά!

Αρθρογράφος