Εμείς σας ευχαριστούμε κα Βούλα Ελευθεριάδου

26 Ιανουαρίου 201521:12

Η πολιτική είναι γένους θηλυκού και η κ. Παρασκευή (Βούλα) Ελευθεριάδου το απέδειξε με ρομαντισμό, δύναμη, πάθος, ενεργητικότητα και υπομονή. Το πάλαιψε κόντρα σε όλες τις δυνάμεις που την “πολέμησαν” και έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος από εμάς,η πολιτικός της διπλανής πόρτας, η “οικογενειακή γιατρός” μας . Είχε την ατυχία να αναμετρηθεί σε εποχή έντονης πόλωσης τόσο με την παράταξή της όσο και με τους κομματικούς της αντιπάλους. Η Νέα Δημοκρατία χρωστάει πολλά στην Βούλα Ελευθεριάδου. Και η ίδια αισθάνεται, πάλι , το χρέος που έχει απέναντι στους συμπολίτες της, για αυτό και τους ευχαριστεί με το ακόλουθο σημείωμα:

Οι Έλληνες και Ελληνίδες με την ψήφο τους έκαναν τις επιλογές τους τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Μια νέα περίοδος, αναμονής αλλά και αβεβαιότητας ξεκινάει για την χώρα. Εύχομαι για το καλό της πατρίδας να επιτευχθούν οι στόχοι για να μην ακυρωθούν οι σκληρές θυσίες πέντε ετών. Ο πολιτικός χρόνος που ακολουθεί είναι πυκνός και κρίσιμος , ένας μήνας μένει για ολοκληρωθεί η αξιολόγηση από την τρόικα και πέντε μήνες μας χωρίζουν από τον Ιούνιο για την πρόσβαση στη ρευστότητα που προσφέρει η Ε.Κ.Τ. Δε μένει χρόνος για μεμψιμοιρίες και εσωστρέφεια, η ιδεολογία μας μας προστάζει να βάζουμε την Ελλάδα πάνω απ όλα, μένοντας στις επάλξεις , έτοιμοι να δώσουμε ανά πάσα στιγμή τον αγώνα για την πατρίδα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους και όσες με στήριξαν στον προεκλογικό μου αγώνα. Θα είμαι πάντα δίπλα σε όλους είτε με τίμησαν είτε όχι με την ψήφο τους. Η Ροδόπη είναι μια περιοχή με ιδιαιτερότητες αλλά και προτερήματα, ενωμένοι μπορούμε να αναδείξουμε και να εκμεταλλευθούμε τον πλούτο μας, διηρημένοι θα οπισθοδρομούμε.

Ως πολιτευόμενη θα συνεχίσω να δίνω καθημερινά την μάχη μου, μαζί σας, δίπλα σας ,για ένα καλύτερο αύριο της Ροδόπης μας, της Θράκης μας, της Ελλάδας μας. Δεν μπορώ παρά να δηλώνω παρούσα στον αγώνα.

Αρθρογράφος