Δόθηκε σε κυκλοφορία ο κόμβος στο ύψος του Σώστη

24 Μαΐου 201817:42

Μία ακόμα λύση για την ομαλή κυκλοφορία και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των κατοίκων της περιοχής μετά την πτώση της γέφυρας του Κομψάτου δόθηκε  την Πέμπτη 24 Μαΐου με την παράδοση σε κυκλοφορία του κόμβου στο ύψος του Σώστη. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης,   έδωσε το παρόν στο σημείο παράδοσης, δηλώνοντας την ικανοποίηση του για την εξεύρεση λύσης που εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής και διευκολύνει την διέλευση  βαρέων οχημάτων και των λεωφορειων, μία λύση μάλιστα η οποία είχε προταθεί από τον ίδιο τον κ. Τσαλικίδη στον πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» όταν και συναντήθηκαν πριν λίγους μήνες στο γραφείο του στην Θεσσαλονίκη.

Η Εγνατία Οδός, μετά από αίτημα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, όπως επισήμανε ο Υπεύθυνος της Περιφερειακής Δ/νσης της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στην ΑΜ-Θ, κ. Πασχάλης Τσουκαλάς,  κατασκεύασε κάθοδο από τη μία πλευρά και άνοδο από την άλλη, δίνοντας πρόσβαση στους κατοίκους των γύρω οικισμών στον Ίασμο, για την προσωρινή κάλυψη των  αναγκών μετακίνησής τους.

 

 

Αρθρογράφος