Διαρκής η συμπαράσταση στους πυρόπληκτους από τις Μουφτείες Κομοτηνής και Ξάνθης – Πρωτοπόρος η ΔΕΜΠ

26 Ιουλίου 201817:42

Από τις πρώτες αποστολές βοήθειας, αιμοδοσία, και έρανο στα Τζαμιά αύριο Παρασκευή 27/7 , είναι οι κινήσεις βοηθείας από την Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Έρανος θα διενεργηθεί αύριο στα τζαμιά Ξάνθης και Κομοτηνής από τις οικείες Μουφτείες ενώ πολυεπίπεδη βοήθεια, (ηθική, υλική, οικονομική), προσφέρει η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής   υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Προέδρου  της κ. Σελήμ Ισά ο οποίος και συντονίζει τον αυριανό Έρανο στα Τζαμιά της Κομοτηνής καθώς και την συγκέντρωση και αποστολή τροφίμων, εργαλείων, μηχανών, ιατρικού και φαρμακευτικού υλικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι, άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής, η οποία ήδη απέστειλε βοήθεια στους πληγέντες.

Η βοήθεια στάλθηκε στο κέντρο Logistics Περιφέρειας Αττικής για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, μέσω του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Από τις πρώτες αποστολές βοήθειας, αιμοδοσία, και έρανο στα Τζαμιά αύριο Παρασκευή 27/7 , οι κινήσεις βοηθείας από την Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Gepostet von Dafnis George am Donnerstag, 26. Juli 2018

Αρθρογράφος