Άρθρο Του Σ. Κούλογλου που Χρήζει Εισαγγελικής Παρέμβασης!

2 Νοεμβρίου 201309:39

Με τίτλο “Το παρακράτος φτιάχνει μάρτυρες για την ΧΑ” ο Στέλιος Κούλογλου, αναφέρει ότι το περιστατικό της ειδεχθούς τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, είναι προβοκάτσια του Λαϊκού Συνδέσμου!

Ξεκινώντας στο άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η προβοκάτσια είναι χοντροκομμένη. Θυμίζει “τα χρόνια του μολυβιού” στην Ιταλία την δεκαετία του 70 και τις δολοφονικές επιθέσεις των μυστικών υπηρεσιών που φορτώνονταν στην αριστερά. Εδώ και 6 εβδομάδες οι νεοναζί είχαν περάσει στην άμυνα, η Βουλή είχε ψηφίσει την άρση της ασυλίας βουλευτών της και οι έρευνες για τις εγκληματικές δραστηριότητες της συνεχίζονταν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να γίνουν και νέες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. Μόνο μερικά φέρετρα μπορούσαν να εμποδίσουν την παραπέρα εξάρθρωση της.”

Συνεχίζει λέγοντας:

“Το πιθανότερο είναι, τις επόμενες μέρες, κάποια άγνωστη ή εξαφανισμένη για χρόνια τρομοκρατική οργάνωση, να αναλάβει την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης. Και αυτή την φορά ίσως να προσέξουν και να μην βγάλουν προκήρυξη με καθαρευουσιάνικες εκφράσεις, όπως έβγαλε η μαιμού-οργάνωση για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ.”
Στο άρθρο καταλήγει ότι η παρουσία της της Χρυσής Αυγής στα πολιτικά δρώμενα της χώρας είναι καταστροφική!

Αυτό το άρθρο είναι πραγματικά προς εξέταση από τους αρμόδιους εισαγγελείς.

Πέραν της άποψης του κ. Κούλογλου η οποία είναι σεβαστό να την εκφράζει, το άρθρο εμπεριέχει και “πληροφορίες” που οδηγούν τον δημοσιογράφο στο συμπέρασμα, ότι το τρομοκρατικό αυτό χτύπημα, στήθηκε από την Χρυσή Αυγή!

Πρέπει κάποια στιγμή να πάψουν να ρίχνουν “λάδι στη φωτιά” και να λειτουργούν ως ηθικοί αυτουργοί εγκλημάτων, οι έχοντες την δημοσιογραφική ιδιότητα εκμεταλλευόμενοι με τον χειρότερο τρόπο το δημοσιογραφικό απόρρητο!

Αυτές τις στιγμές το μόνο που πρέπει να πρυτανεύσει, είναι η ηρεμία και η σύλληψη των δραστών του τρομοκρατικού αυτού χτυπήματος και των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ δολοφονιών δύο νέων ανθρώπων!

Διαβάστε το άρθρο εδώ τα συμπεράσματα δικά σας

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr