«Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς»

14 Μαρτίου 202312:41

WORKSHOPΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΣΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

 

 

Το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο και οι εκδόσεις Ιβίσκος, σας προσκαλούν το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 11:00 στη Λέσχη Κομοτηναίων (2ος όροφος)σε ένα ενδιαφέρον εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης με τίτλο «Οι συνήθειες είναι πανίσχυρες και μπορείς να τις κάνεις σύμμαχο σου», το οποίο θα διεξαχθεί από τον SuccessCoach Παναγιώτη Φάσσα, ιδρυτή του SuccessHype και συγγραφέα.

 

Το εργαστήριο είναι βασισμένο στο νέο βιβλίο του Παναγιώτη με τίτλο «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

Ο Παναγιώτης Φάσσας είναι ο ιδρυτής του SuccessHype, εξειδικευμένος εκπαιδευτής νευρογλωσσικού προγραμματισμού πιστοποιημένος από την INLPTA, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Coaching από την IAFTC (International Academy for Training and Consulting), High PerformanceCoach πιστοποιημένος από το High Performance InstituteIEMT Practitioner (IntegralEyeMovementTherapy) και ειδικός στρατηγικής παρέμβασης, πιστοποιημένος από Robbins–MadanesTraining

 

Τα τελευταία 4 χρόνια, ως εκπαιδευτής:

  • Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 4500 μαθητές.
  • Έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 100 σεμινάρια και εκπαιδεύσεις τα οποία έχουν παρακολουθήσει 70000+ άνθρωποι.
  • Εκπαιδεύει στελέχη και ομάδες μεγάλων επιχειρήσεων.
  • Τα βίντεο εκπαιδευτικού περιεχομένου του στα Social Media έχουν περισσότερες από 5.500.000​ προβολές!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Τελικά γίνεται να φτάσεις από το μηδέν εκεί που νόμιζες ότι δεν μπορείς; Ναι! Πολλοί είναι οι επιτυχημένοι άνθρωποι που ξεκίνησαν από το δικό τους μηδέν. Ναι… ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. Πίστεψέ το. Κι εσύ ΜΠΟΡΕΙΣ. Θα αφήσεις τους στόχους, τα όνειρα και το μέλλον σου στην τύχη ή θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να γίνουν πραγματικότητα; Αν είσαι πράγματι αποφασισμένος, τότε αυτό το βιβλίο θα σου δώσει όλα τα εργαλεία, τις στρατηγικές και τον τρόπο σκέψης που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις!

Το βιβλίο περιέχει 8 δωρεάν βιντεοσκοπημένα σεμινάρια, μέσω QrCode, για την πληρέστερη κατανόηση και την υποστήριξη των πρακτικών του.

Αρθρογράφος