Αλεξανδρούπολη: Την Παρασκευή 3 Ιουνίου η πρώτη ποδηλατοβόλτα του καλοκαιριού

1 Ιουνίου 202221:53

Η 3η Ιουνίου έχει ανακηρυχθεί από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο Alexandroupolis Bike Team, διοργανώνει την Παρασκευή, 03 Ιουνίου, ώρα 20.00, την πρώτη Ποδηλατοβόλτα του καλοκαιριού με σημείο εκκίνησης το σημείο AXD στην παραλία.

Παράλληλα την ίδια ημέρα, 19:00 – 20:00, οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία να ελέγξουν το ποδήλατό τους, καθώς θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του αναβαθμισμένου σταθμού επισκευής ποδηλάτου, ibike spot, στο πάρκινγκ Εγνατία με ανοιχτή πρόσβαση στους πολίτες.

Για τη διευκόλυνση των ποδηλατών πέραν των τριών σταθμών που υπάρχουν ήδη από το 2021 έχουν προστεθεί άλλοι δύο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, μπροστά από το 4ο ΓΕΛ επί της Νικηταρά και στο σχολικό συγκρότημα του 1ου δημοτικού σχολείου επί της Αν. Θράκης.

«Στόχος της πρώτης μας ποδηλατοβόλτας για το 2022 που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου είναι να πετύχουμε ρεκόρ συμμετοχών», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Δήμος της πόλης.

 

Αρθρογράφος