ΑΓΕΣ και ΥΦΕΘΑ στο Δ’ ΣΣ

18 Νοεμβρίου 201809:30

Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι,την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον Α/ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης Στεφανής θα επισκεφθούν την Ροδόπη προκειμένου να επιθεωρήσουνέργα υποδομών σε περιοχές του Νομού ενώ ο Α/ΓΕΣ θα παρακολουθήσει συνδυαστική άσκηση στο ΝΠΒΟΦΚ Κομοτηνής και θα ακολουθήσει γεύμα στην ΛΑΦΚ με τοπικούς παράγοντες.

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 09:00, η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή θα επισκεφτεί το Στρατηγείο του Δ΄ΣΣ, τα αποπερατωμένα διαμερίσματα ΣΟΑ, την υπό κατασκευή επέκταση του Βρεφονηπιακού Σταθμού και το υπό κατασκευή κέντρο αναψυχής στο στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ», την έδρα της ΧΧV ΤΘΤ στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», όπου θα παρακολουθήσει βολές αρμάτων LEO 2 και επίδειξη οπλικών συστημάτων. Στη συνέχεια θα μιλήσει εντός του ΚΨΜ του Στρατοπέδου, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Δ΄ΣΣ.

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Δκτη Δ΄ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά θα επισκεφτεί το Στρατηγείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, το Κέντρο Εξομοιωτών Αρμάτων, ενώ θα επισκεφτεί το ΕΦ «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ» και το ΕΦ «ΓΕΜΙΣΤΗΣ – ΕΠΥ (ΜΧ) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΙΤΙΚΑΤΗ-ΣΤΡ(ΜΧ) ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΛΙΒΙΔΑ».

Επίσης την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 έως 12:30, στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», στο Πετροχώρι Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μέσων και οπλικών συστημάτων, καθώς και βολές με πραγματικά πυρά από τα πλέον σύγχρονα άρματα του Ελληνικού Στρατού LEO2HEL.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αριθμός μαθητών από σχολεία της περιοχής καθώς και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής (ανοικτό στρατόπεδο).

Αρθρογράφος