Ο κ. Ανέστης Βαφειάδης εξελέγη Πρόεδρος του Σωματείου Ζυθεστιατόρων και Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας

14 Απριλίου 201407:18

Μετά την εκλογική διαδικασία εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Ζυθεστιατόρων και Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας.

Πρόεδρος είναι ο Ανέστης Βαφειάδης, αντιπρόεδρος η Σούζυ Λαϊου, Γενικός Γραμματέας ο Αντώνιος Καμπουρίδης, Ταμία ο Αργύρης Αργυρόπουλος και μέλη οι: Τόλης Μοσχόπουλος, Αρχοντής Γκουντέλας και Χατζηβλασίου.

Αμέσως μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. πραγματοοποιήθηκε το Σάββατο  12 Απριλίου 2014 και ώρα 11.30 π.μ.  ημερίδα με θέμα «Ασφάλιση Εργαζομένων στα Επισιτιστικά Επαγγέλματα» στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης (Σοφ. Κομνηνού 13, 1ος όροφος).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ί η κα Στριτάκη Φωτεινή, Διευθύντρια ΙΚΑ Κομοτηνής, ο κ. Ζεϊμπέκης Γεώργιος, Υποδιευθυντής ΙΚΑ Κομοτηνής  και Προϊστάμενος εσόδων και η κα Τσιναρίδου Γιώτα, Ελεγκτής.

Οι πρώτες εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν θετικές καθώς η ημερίδα αυτή βοήθησε αποτελεσματικά τους παρισταμένους. Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Ανέστης Βαφειάδης το Σωματείο είναι πρόθυμο και έτοιμο να βοηθήσει τους συναδέλφους και να τους συνδράμει κάθε φορά που τίθεται ζήτημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η μαζική συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις και ημερίδες προκειμένου να ενημερώνονται αλλά και να ανταλάσσουν απόψει και γνώμες για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr