25/1/2015: Προοδευτική αλλαγή τώρα για τη Χώρα, την ΠΑΜΘ και τη Δράμα

21 Ιανουαρίου 201507:00

Πλησιάζοντας η ημέρα των εκλογών, διαπιστώνουμε κι εδώ στην Περιφέρεια ΑΜΘ, όπως και στη Δράμα, ότι οι διαμορφωμένες από καιρό συνθήκες (οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές), τροφοδοτούμενες από τον στείρο και ανέλπιδο λόγο της ΝΔ, αλλά δυστυχώς και του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούν την κοινωνία σε ένα νέου τύπου ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ. Στην σύντομη ομολογουμένως προεκλογική περίοδο γίνεται συνειδητή προσπάθεια, η οποία ενισχύεται από τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας και τους δημοσκόπους, για μια μετωπική σύγκρουση των δυο μονομάχων του νέου κακέκτυπου δικομματισμού με υποβάθμιση των υπολοίπων πολιτικών φορέων, από την οποία είναι βέβαιο ότι ο μεγάλος χαμένος θα είναι ο ελληνικός λαός.

Ο συνδυασμός «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» στον οποίο έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής της Π.Ε. Δράμας, δημιουργήθηκε από το χώρο της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, προκειμένου να συμβάλλει και συνδιαμορφώσει το περιεχόμενο της νέας πολιτικής που έχει ανάγκη ο τόπος. Επιδιώκουμε, και με σθεναρό τρόπο το έχουμε αποδείξει αυτό, την αλλαγή των επί σειρά ετών αδιέξοδων ασκούμενων πολιτικών και τη δημιουργία μιας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας.

Η πολιτική αλλαγή είναι μια αναγκαιότητα για τον τόπο, αλλά σίγουρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει υπόθεση ενός μόνο κόμματος, μιας μονοκομματικής κυβέρνησης. Οφείλει και πρέπει να είναι υπόθεση μιας νέας πλατιάς πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας.

Θεωρούμε ότι μπορούμε να αποτελέσουμε φερέγγυους συνεργάτες μιας προοδευτικής κυβέρνησης και εγγυητές της πολιτικής αλλαγής με ευθύνη και σταθερή Ευρωπαϊκή πορεία. Οι πολίτες και ιδίως οι πολίτες της σκληρά δοκιμαζόμενης Περιφέρειάς μας, μπορούν χωρίς φόβο και δίχως οργή να αγκαλιάσουν την πολιτική μας πρόταση και να μας στηρίξουν στις εκλογές, γιατί Μαζί μπορούμε καλύτερα.

Θέλω να τονίσω προς τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Δράμας, ότι οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Είμαστε Εδώ, με πρόσωπα που διακρίνονται για το ήθος, την κοινωνική συνείδηση και την πολιτική αξιοπρέπειά τους και τα οποία είναι έτοιμα να αγωνιστούν και να συνεισφέρουν για το καλό του τόπου μας. Σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση δεν υπάρχει χαμένη ψήφος.

Η ψήφος στους «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» είναι ψήφος για την ΑΛΛΑΓΗ των ασκούμενων αδιέξοδων πολιτικών, είναι ψήφος για μια ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας, είναι τέλος ψήφος των κατοίκων της ΑΜΘ, της Δράμας, για την αποτελμάτωση και επανεκκίνηση του τόπου μας στο νέο πολιτικό «γίγνεσθαι».

 

Με εκτίμηση

Κώστας Αβραμίδης

Υπ. Βουλευτής Δράμας

του Συνδυασμού «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

πρώην υπ. Αντιπεριφερειάρχης Δράμας με τη «ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Αρθρογράφος