Ο κ. Ιμπράμ Αχμέτ εκπροσωπούσε τον Χρ. Μέτιο στην παρακρατική δομή του ΑΣΕΤΜΔΘ;

11 Δεκεμβρίου 202322:39

Πολύ πριν η Ελλάδα μάθει τα καμώματα των παρακρατικών στην Θράκη, είχαμε αναρωτηθεί με αφορμή την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στην Κομοτηνή το 2022, αν “Οι συνδαιτυμόνες και αρεστοί “νεοδημοκράτες” του Μουράτ Ομέρογλου, στελέχη της τοπικής ΝΔ όπως οι κκ Μουσταφά Κατραντζή, Ταρκάν Μουλταζά, Αχμέτ Ιμπράμ, Τζιχάντ Ιμάμογλου που βρίσκονταν όταν ο Πρωθυπουργός πήγε στην Μουφτεία;”

Στις αρχές , όμως, του Ιανουαρίου 2022, όταν η Άγκυρα κηρυξε τον επίσημο πόλεμο κατά της Θράκης είχαμε επίσης αναρωτηθεί για το αν η Διοίκηση της ΠΑΜΘ (Χρ. Μετιος) γνώριζαν ή είχαν εγκρίνει (προφανώς το δεύτερο) την μετάβαση στελεχών τους, όπως ο κ. Αχμετ Ιμπράμ εκεί .

Ο κ. Αχμέτ Ιμπράμ , βεβαίως, δεν δρούσε μονος του.. Σίγουρα είχε την κάλυψη , την ανοχή ή την σιωπηρή συγκατάθεση και του τοπικού μηχανισμου της ΝΔ κάτι που το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές. 

Άλλωστε η Ομάδα του Χρ. Μέτιου και ο ίδιος με την στάση του νομιμοποίησαν το πολιτικό ισλάμ στην ΑΜΘ, χωρίς να γνωρίζουμε με ποιά ανταλλάγματα

Ο κ. Ιμπράμ Αχμέτ δεν ανήκει στον σκληρό πυρήνα των Εγκαθέτων αλλά ήταν χρήσιμος για το παρακράτος της Άγκυρας στην Θράκη καθώς η βασική επιδίωξη ήταν να δημιουργείται η αίσθηση της συνδιοίκησης Κράτους και Παρακράτους αλλά και για να “τιμωρηθεί” ο Κυρ. Μητσοτάκης γιατί τόλμησε να τα βάλει με την Άγκυρα ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!!!!

Ήταν τα ίδια τα στελέχη (και ο Ιμπράμ Αχμέτ) που επιτέθηκαν και στην Ντόρα Μπακογιάννη  .. Ήταν και ο ίδιος ο κ. Ιμπράμ Αχμέτ που έκλεισε το καφενείο του στα Δειλινά κατ’εντολή του Προξενείου για να μην πραγματοποιησει συγκέντρωση πολιτική ο κ. Ιλχάν Αχμέτ!!!

Αυτά δεν ξεχνιούνται.. Και καλό ειναι να θυμόμαστε τους λόγους που ο κ. Ιμπράμ Αχμέτ προσεκλήθη στα άδυτα της Πρεσβευτικής κατοικίας της Τουρκίας στην Αθήνα!!!

ΑΣΕΤΜΔΘ: Το παρακράτος της Άγκυρας στην Θράκη

Αρθρογράφος