ΑΣΕΤΜΔΘ: Το παρακράτος της Άγκυρας στην Θράκη

9 Δεκεμβρίου 202309:19

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στον απόηχο της επίσκεψης Ρ.Τ.Ερντογάν, μία πρώτη ψύχραιμη αποτίμηση μας υποδεικνύει ότι το παραερντογανικό καθεστώς της Άγκυρας και η παρακρατική σέκτα της Θρακης επιδιώκουν την διατήρηση ενός αντιδημοκρατικού μοντέλου στην ενδομειονοτική διαχείριση καθώς με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο πλήρης έλεγχος της μειονότητας και η διαχείριση διαφόρων σχεδίων χωροταξικού ελέγχου. Από την συγκριτική μελέτη και την διεθνή εμπειρία έχουμε διαπιστώσει πως από παρόμοια όργανα που στηρίχθηκαν από οργανώσεις τύπου teskilat προέκυψαν δομές “εξορίστων συμβουλευτικών οργάνων”, “εξορίστων κυβερνήσεων” και ιερατεία αποφάσεων.

Η “ΑΣΕΤΜΔΘ” λειτουργεί από το 1980 χωρίς νομική υπόσταση μέσα από πολλά προβλήματα και εσωτερικές αντιθέσεις και για τους απορούντες αναγνώστες και μόνον η συμπερίληψη του όρου “τουρκικός-ή” καθιστά παράνομη την συγκεκριμένη οργάνωση. Η συγκεκριμένη Επιτροπή λειτουργεί με αδιαφάνεια κι αυτό φαίνεται κι από την ελαστική σύνθεση των μελών της(από τα 43 που είχε κάποτε σήμερα είναι 17-2).Η υπόθεση της “ΑΣΕΤΜΔΤ” ωστόσο, δημιουργεί κι ένα άλλο ζήτημα, αυτό που άπτεται της εσωτερικής αναπλήρωσης των μελών της ανεξάρτητα από τον τρόπο απώλειας της ιδιότητάς τους.

Στις φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα από την συνάντησή των Εγκαθέτων με τον Ρ.Τ. Ερντογάν, βλέπουμε με απλά λόγια Έλληνες Πολίτες που υπηρετούν τα συμφέροντα μίας τρίτης χώρας να έχουν κατανεμημένους ρόλους και να πλαισιώνουν την βασική παρακρατική δομή που είναι οι Ψευδομουφτήδες.Αυτοί λοιπόν είναι οι Εγκάθετοι και οι Εκπρόσωποι ενός παρακρατικού συστήματος τρίτης χώρας εντός της ελληνικής επικράτειας, που εκτός των αλλων νομίζουν πως βρίσκονται στο απυρόβλητο επειδή φωτογραφήθηκαν με τον Ερντογάν και τα στελέχη της τουρκικής

Όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, τα μέλη του παρακρατικού οργάνου ΑΣΕΤΜΔΘ λαμβάνουν οδηγίες από την επίσημη Τουρκία, το ΥΠΕΞ και τις θρησκευτικές δομες το πολιτικού ισλάμ της γείτονος.

Οι Αιρετοί της Θράκης υιοθετούν την “λίστα Τσαβούσογλου” κατά της Ελλάδας ;

Μία ξεχωριστή παράμετρο αποτελούν οι μειονοτικοί αιρετοί που εκτός από τον Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος έχει αποπεμφθεί από τον πυρήνα των παρακρατικών Εγκαθέτων, οι υπόλοιποι συμμετέχουν Άπαντες στην ΑΣΕΤΜΔΘ.

Η παρουσία δύο βουλευτών της Νέας Αριστεράς στις παρακρατικές δομές της Άγκυρας στην Θράκη δημιουργεί μία άνευ προηγουμένου παραβίαση της Ελληνικής Έννομης Τάξης και πρέπει να τονισθεί αυτό αλλά και ν’αντιμετωπισθεί άμεσα. Αναρωτιόμαστε που είναι η ευαισθησία όλων εκείνων των βουλευτών (τουλάχιστον) της Θράκης , την στιγμή που οι Εγκάθετοι Χουσείν Ζευμπεκ και Οζγκιούρ Φερχάτ φωτογραφίζονται εντός της πρεσβευτικής κατοικίας της Τουρκίας.

  • Άραγε, οι Έλληνες Πολίτες, εκλεγέντες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο , είχαν ενημερώσει τον Πρόεδρο της Βουλής;
  • Είχαν λάβει σχετική άδεια;
  • Είχε ενημερωθεί ο κ. Αλ. Χαρίτσης;
  • Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής θα διερευνήσει το θέμα.. ή μάλλον ποιός θα θέσει το όλο ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Βουλής; Άραγε μπορούν να παραπεμφθούν οι προαναφερθέντες για ” καταφρόνηση τoυ Συντάγματoς και των πoλιτειακών θεσμών με λόγια ή έργα;” (Κανονισμός Βουλής 77 παρ 3)

Η “Νέα Αριστερα” ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του τουρκικού παρακράτους στην Θράκη

Οι παραμουφτείες είναι η κορυφή της πυραμίδας των παρακρατικών δομών που λειτουργούν στην Θράκη με την χρηματοδότηση της Τουρκίας μέσω των δομών του Προξενείου που χρηματοδοτούν ένα παραθρησκευτικό σύστημα που προωθεί το πολιτικό ισλάμ της παραερντογανικής παρακρατικής σέκτας στην Θράκη”.

Ποιές εντολές πήρε ο Παραμουφτής στην Άγκυρα;

Ποιές εντολές έλαβαν οι “Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Θράκης” στην Κωνσταντινούπολη;

 

Αρθρογράφος