2.500 παγωτά μοίρασε στην Κομοτηνή η Ben & Jerry’s!

14 Ιουνίου 201408:53

Το απόγευμα της Τρίτης 10/6/2014 απέκτησε ξαφνικά χρώμα, γεύση και ήχο! Τα “παιδιά με τα κίτρινα” ξεκινώντας από την Πανεπιστημιούπολη στάθμευσαν το παγωτοβανάκι τους στην Δημοκρίτου και καλούσαν με χαμόγελο και  καλή διάθεση τους συμπολίτες μας να δοκιμάσουν δωρεάν (για τρίτη χρονιά) τις αγαπημένες γεύσεις Ben & Jerry’s!

Συνεχίζοντας στους δρόμους της πόλης προσέφεραν μέσα από τα φορητά ψυγειάκα τους το μπανανοσοκολατένιο Chunky Monkey, το σοκολατοτέλειο Chocolate Fudge Brownie, το φραουλένιο Strawberry Cheese Cake, το μπισκοτένιο Cookie Dough και το παγωτό με τα μεγαλύτερα κομμάτια επισοκολατωμένου φυστικοβούτυρου που έχουν υπάρξει ποτέ σε παγωτό, το ακαταμάχητο Peanut Butter Cup!!!

Ταυτόχρονα το παγωτοβανάκι είχε σταθμεύσει στη Δημοκρίτου 7, μπροστά από το Ζαχαραπλαστείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και μοίραζε σε όλους τους διερχομένους παγωτά και χαμόγελα!

Η τούρτα από το Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου επισφράγισε ένα γλυκό και χαμογελαστό απόγευμα στην Κομοτηνή!

bj1 bj2 bj3 bj4 bj5 bj6 bj7 bj8 bj9 bj10 bj11 bj12 bj13 bj14 bj15 bjg2 bjg3

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr