Σε τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στο κοιμητήριο καλεί ο Δήμος Κομοτηνής

11 Ιανουαρίου 201714:16

Από το Δήμο Κομοτηνής καλούνται οι συγγενείς των θανόντων των οποίων η διάρκεια ταφής πρόκειται να ξεπεράσει μέσα στο έτος που εκδίδεται η ανακοίνωση αυτή, το δικαίωμα πενταετούς ταφής και δεν έχουν προβεί στην αγορά του τάφου, να προσέλθουν στο γραφείο διοίκησης του κοιμητηρίου εντός τριών μηνών, για την τακτοποίηση της υπόθεσής τους, αυτής της ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΑΦΟΥ ή ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΟΣΤΩΝ.

«H υπηρεσία μας σε διαφορετική περίπτωση, θα προβεί σε αναγκαστική εκταφή σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.445/68 περί λειτουργίας κοιμητηρίων και τον κανονισμό λειτουργίας του Δήμου Κομοτηνής (αρίθμ. 113/2013 Α.Δ.Σ).

Επίσης καλούνται οι συγγενείς των θανόντων που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες τους σχετικά με το τέλος χρήσης Οστεοφυλακίου, να προσέλθουν στο γραφείο διοίκησης του κοιμητηρίου εντός (2) μηνών από την ημέρα δημοσίευσης της παρούσης ανακοίνωσης προς τακτοποίηση αυτών.

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δήμου Κομοτηνής (αρίθμ.113/2013 Α.Δ.Σ), η υπηρεσία μας σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί στην τοποθέτηση των οστών στο χωνευτήρι του κοιμητηρίων.» , καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]llaspressmedia.gr