Εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους κρύβει το Πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη

27 Δεκεμβρίου 201709:34

Από την  Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το Πάρκο των Χριστουγέννων του Δήμου Αλεξανδρούπολης υποδέχεται  μικρούς και μεγάλους προσφέροντας αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και παιχνιδιού!

Φέτος οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη, ξωτικά και καλικάντζαροι περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να φτιάξουν λαχταριστές λιχουδιές στο Γλυκό Εργαστήρι, να διαβάσουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο Παραμυθόσπιτο, να σφραγίσουν το γράμμα τους στο Σπιτάκι του Αϊ Βασίλη, να παίξετε και να διασκεδάσετε στο Παιχνιδόσπιτο και να φτιάξετε πρωτότυπες κατασκευές και δημιουργίες στο Εργαστήρι των Ξωτικών ενώ στο Σπιτάκι της Μαμάς οι μανούλες θα μπορούν άνετα να φροντίσουν τα παιδάκια τους!

Γίνε και εσύ παιδί στο Πάρκο των Χριστουγέννων δοκιμάζοντας τις αντοχές σου στο παγοδρόμιο με φυσικό πάγο ή στην παγωμένη τσουλήθρα 40 μ.! Για τους μικρούς φίλους μοναδική εμπειρία αποτελεί μια βόλτα με το καρουζέλ ή το τρενάκι, ενώ όλη η οικογένεια μπορεί να διασκεδάσει παρακολουθώντας ταινίες στον πρωτοποριακό 7d κινηματογράφο σε κλειστή αίθουσα!

Και μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τα κατάλληλα διαμορφωμένα σπιτάκια όπου μπορείς να βρεις διακοσμητικά στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκίσματα και ροφήματα!

Το Πάρκο των Χριστουγέννων του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα λειτουργεί από 8 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας (Ακαδημίας).

Το πρόγραμμα του Πάρκου των Χριστουγέννων

xmasprogramme 17

Αρθρογράφος