Το “Δέντρο των Ευχών” εξασφάλισε μέρος του εξοπλισμού για το εργαστήριο αυτόνομης διαβίωσης του ΔΑΔΑΑ

24 Δεκεμβρίου 201807:22

“Οι ΝΗΡΗΊΔΕΣ των Daughters of Penelope Κομοτηνής ευχαριστούμε θερμά ολους εσας που μας στηριξατε και στολίσαμε το δένδρο των ευχών με πολλές ευχές, αγάπη,αλληλεγγύη, χαρά και αισιοδοξία!!!!!για να κάνουμε το χαμόγελο των παιδιών του συλλόγου ΔΑΔΑΑ (αυτισμός-asperger)ακόμη πιο φωτεινό!!!Μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας Αφοι ΚΕΧΑΓΙΑ ΟΕ είδη σφολιάτας. ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ ατελιέ γραφικών τεχνών. ΜΙΚΕΛ καφεδες ροφηματα.ΣΙΤΟΣ αρτοσκευάσματα. ΕΠΏΝΥΜΟ παιδικά ρουχα καθως και την ΔΚΕΠΠΑΚομοτηνής !!!”

Με αυτό το μήνυμα οι Θυγατέρες της Πηνελόπης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας προβεβλημένους και μη, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς κι αλληλεγγύης για τη στήριξη του ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης.

Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης θα συνεισφέρουν με το ποσό που συγκέντρωσαν στην αγορά ειδικού κλειστού επίπλου που θα χρησιμοποιηθεί στο το εργαστήριο αυτόνομης διαβίωσης του ΔΑΔΑΑ. Στόχος του εργαστηρίου είναι να μπορέσουν τα παιδιά να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο αυτοεξυπηρέτησης, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις καθημερινές ανάγκες διαβιωσής τους.

Είναι η δεύτερη φορά που οι Νηρηϊδές “στολίζουν ” το Δέντρο των Ευχών για την ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης. Στην δράση τους αυτή φέτος τους πλαισίωσαν και πλήθος προβεβλημένων Κομοτηναίων.

Η ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης την περίοδο αυτή προετοιμάζει με τη συνδρομή και τη στήριξη πολλών συμπολιτών μας αλλά και προσωπική εργασία, έναν πολυμορφικό χώρο που θα στεγάσει τα νέα γραφεία του Συλλόγου καθώς και τη “Γωνιά Δημιουργικής Απασχόλησης” στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα εφαρμόζονται σε αυτόν .

      

Αρθρογράφος