Το coming out του Στ. Κασσελάκη ενόχλησε τον Εγκάθετο Οζγκιούρ Φερχάτ;

2 Οκτωβρίου 202319:21

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η επόμενη ημέρα για τους Εγκαθέτους του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη ποιά είναι; Και στην Ξάνθη και την Κομοτηνή ο Στ. Κασσελάκης πρώτευσε…

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης, καθώς -σύμφωνα με το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του Komotinipress- ο Εγκάθετος βουλευτής κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα τοπικά στελέχη που αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του κ. Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως είναι γνωστό, ποσοστό 61,4% κατάφερε να συγκεντρώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Ξάνθη, στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή (24/09). Η Έφη Αχτσιόγλου συγκέντρωσε ποσοστό 38,6% στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Μπουλέντ Σαλήχ και πρώην μέλος της ΟΜΒ ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής (αποχώρησε λόγω της συμμετοχής του στον προξενοκίνητο Σύλλογο Φιλάθλων Φενερμπαχτσέ) ανακοίνωσε δημόσια στα μκδ ότι “αποχωρεί από το κόμμα καθώς η κατάσταση είναι αντίθετη με τα πιστεύω του και τον σεβασμό προς τα οικογενειακά ήθη” αντανακλώντας -προφανώς- και τα πιστεύω της κλειστής και συντηρητικής κοινωνίας της Μειονότητας.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, και ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ ενοχλημένος -όπως δήλωσε – από το coming out του Προέδρου τουφέρεται ν’ανακοίνωσε σε στενούς συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Στ. Κασσελάκη και σκέφτεται να ενταχθεί σε νέο κομματικό σχήμα που αναμένεται να σχηματισθεί εντός του 2024 και θα συγκεντρώσει ικανή ομάδα βουλευτών για να δημιουργηθεί και Κ.Ο. εντός βουλής.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Οζγκούρ Φερχάτ ενοχλήθηκε από την σεξουαλική ταυτότητα του κ. Στ. Κασσελάκη ή αυτές είναι οι οδηγίες που έλαβε από τον παρακρατικό μηχανισμό του Προξενείου, αλλά σίγουρα οι Εγκάθετοι Ζεϋμπέκ-Φερχάτ βρίσκονται σε δύσκολη θέση, προσωπική,ατομική, πολιτική και κομματική.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχε δηλώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :
“Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή, που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα τουρκική.
Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να πιστεύει ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων.
Τα ερωτήματα περί πατριωτισμού αλλού, όχι σ’ εμένα.

Να μην ξεχνάμε, ότι η επέλαση στην Θράκη των Εγκαθέτων και των Προξενικών μέσω ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα είχε αποφευχθεί εάν οι Τσίπρας-Ανδρουλάκης έιχαν διαγράψει ή είχαν βάλει στην θέση τους τους αρνητές της Λωζάννης.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης….

Αρθρογράφος