Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής στηρίζει το έργο του συλλόγου ΔΑΔΑΑ

31 Δεκεμβρίου 201821:02

Έναν σύλλογο που δημιουργήθηκε μέσα από τον προσωπικό αγώνα γονέων με στόχο μία καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους, επέλεξε να στηρίξει έμπρακτα αυτές τις γιορτινές μέρες το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής.

Μία ακόμη πράξη δωρεάς έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου στη στέγη του ΔΑΔΑΑ – Σύλλογος για Παιδιά και Ενήλικες με ΔΑΔ, Αυτισμό & Asperger, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης. Εκεί παρουσία του προέδρου των Αστικών Κομοτηνής, του προέδρου, των μελών και φίλων και του συλλόγου ΔΑΔΑΑ παραδόθηκε ο εξοπλισμός των γραφείων και της δομής.

Από το 2011 ξεκίνησε δειλά ο ΔΑΔΑΑ – Σύλλογος για Παιδιά και Ενήλικες με ΔΑΔ, Αυτισμό & Asperger και πλέον έχει αποκτήσει νέα στέγη στο ΔΑΚ και μέσα από τις χορηγίες επιδιώκει την αναβάθμιση αυτής. Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής είναι μέγας χορηγός αυτής της προσπάθειας, όπως επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Λαφτσής πρόεδρος συλλόγου ΔΑΔΑΑ, παραθέτοντας μία σειρά ενεργειών εκ μέρους της εταιρείας αστικών μεταφορών, για την ενίσχυση του εξοπλισμού του ΔΑΔΑΑ, με απαραίτητες οικοσκευές, αλλά και παιχνίδια και έπιπλα. 

Οι ευχές πολλές προς τη διοίκηση, τους μετόχους και τους εργαζομένους του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής από τον Βαγγέλη Λαφτσή για ασφαλείς και καλές διαδρομές και πάντα επιτυχημένοι στην δουλειά τους, να στηρίζουν την τοπική κοινωνία και οι άνθρωποι της περιοχής να τους επιλέγουν για την καθημερινή τους μετακίνηση. 

Την ενεργή συμμετοχή του Αστικού ΚΤΕΛ στην προσπάθεια του ΔΑΔΑΑ, ανέδειξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Νίκος Λυκούδης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. “Άλλωστε σύμφωνα με τις αρχές της εταιρείας η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αφορά στον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και αξιοποιούμε τα επιχειρηματικά μας κίνητρα, λειτουργώντας με τρόπο που αντανακλά τις αξίες της εταιρείας σε σημαντικούς τομείς, όπως την τοπική οικονομία και κοινωνία, το περιβάλλον, τους πολίτες και τους εργαζομένους μας“, τόνισε ο πρόεδρος κος Λυκούδης και εξήρε τους γονείς που προσπαθούν για το καλύτερο για τα παιδιά τους. Διαβεβαίωσε επίσης ότι το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής θα είναι αρωγός του συλλόγου σε κάθε προσπάθεια. 

Η εταιρεία φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, επιδιώκοντας στρατηγικά την μεγαλύτερη ενεργοποίηση  της, μέσω επιλεγμένων δράσεων, σε τομείς που συνδέονται άμεσα με: 

 

  • την Κουλτούρα και τις επιχειρηματικές  της αξίες,
  • τις Επιδράσεις της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και
  • την Κοινωνική Προσφορά

Με στόχο την ποιοτική βελτίωση των πρακτικών Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας που αναλαμβάνει έχει καταρτιστεί ένα πλάνο προτεινόμενων ενεργειών και δράσεων.

Βασικοί άξονες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 
Η φιλοσοφία της Κοινωνικής Ευθύνης καλύπτει όλες τις καταγεγραμμένες ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και συμπεριλαμβάνει ενέργειες και πρωτοβουλίες που μας διαφοροποιούν. Περιλαμβάνει πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις τοπικές κοινότητες, τους φορείς και τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτός είναι και ο δεύτερος στρατηγικός μας άξονας. 

Τέλος, ο τρίτος άξονας της στρατηγικής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη δυνατότητα συμμετοχής των εργαζομένων σε ενέργειες και δραστηριότητες. 

Τα Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής αποτελούν συνοδοιπόρο μιας μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουν τα μέλη, οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου.     

Η αγκαλιά του ΔΑΔΑΑ είναι μεγάλη και στο κάλεσμα του ο κος Λαφτσής απευθύνεται προς όλους όσους έχουν παιδιά με ΔΑΔ, Αυτισμό & Asperger να προσεγγίσουν τον σύλλογο και να λάβουν ενημέρωση και βοήθεια.

(xronos.gr)

Αρθρογράφος