Ρεκόρ Ευρώπης ο Σεβδικαλής στο μήκος

11 Μαΐου 201701:11

Το νέο ρεκόρ Ευρώπης του Γιάννη Σεβδικαλή στο μήκος κατηγορίας 43, σημάδεψε την 1η ημερίδα στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο πρωταθλητής των Αετών Αθήνας, στην έκτη και τελευταία προσπάθεια, προσγειώθηκε στα 5 μέτρα 87 εκατοστά, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος με 5.46μ. από τις 2 Ιουνίου 2016 στην Θεσσαλονίκη.

Οι προσπάθειες του Σεβδικαλή, ο οποίος υπολείπεται πλέον μόλις 12 εκατοστά (5.99μ.) από το παγκόσμιο ρεκόρ του Αμερικανού Ντάνιελ Ριτζιέρι, μετρήθηκαν 5.17μ., 5.55μ., 5.22μ., 3.83μ. και 5.87μ. ενώ η τέταρτη προσπάθεια ήταν άκυρη.

«Το σημερινό ρεκόρ μου δίδαξε πως δεν πρέπει να μην απογοητεύεσαι. Ακόμη κι ένα προέρχεσαι από ένα κακό 200άρι. Ακόμη κι προέρχεσαι από πέντε άσχημα άλματα στο μήκος. Με θετική σκέψη μπορείς να αλλάξεις τα πάντα σε έναν αγώνα. Με τη βοήθεια του προπονητή μου, αλλά και του Αντώνη Αρέστη που με προέτρεπαν να μην τα παρατήσω, μπήκα δυνατά στο έκτο και τελευταίο άλμα. Και τα κατάφερα. Εάν υπάρχει θέληση και θετική σκέψη τόσο από εσένα όσο και από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου, μπορείς να τα καταφέρεις. Γι` αυτό και είμαι ενθουσιασμένος από τη σημερινή επίδοση», είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]