Πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας από τον Σύλλογο ΔΑΔΑΑ

20 Νοεμβρίου 201818:18

Ο Σύλλογος ΔΑΔΑΑ ξεκινάει ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας για να στηρίξει τις δράσεις του που αποσκοπούν στη βοήθεια των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα της αυτιστικής διαταραχής και των οικογενειών τους.

Όπως μας ενημέρωσε ο Σύλλογος ΔΑΔΑΑ “από την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και από τις 12 έως τις 2:00 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του συλλόγου (Κατάστημα Κ2, στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, στην οδό Παν. Τσαλδάρη 2) όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να δηλώνουν τη διάθεσή τους να προσφέρουν εθελοντική εργασία τις ώρες και τις μέρες που θα είναι διαθέσιμοι. Καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση dadaakomotini@gmail.com.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη ο “αγώνας” της ΔΑΔΑΑ για να εξοπλισθεί  μία αίθουσα ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών και ενηλίκων.

Για το χώρο αυτό είμαστε ακόμη σε αναμονή, ώστε να επανδρωθεί με κατάλληλα έπιπλα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και θέρμανση από χορηγούς, ενώ μέσα στο μήνα περιμένουμε με αγωνία τη θετική απάντηση από το Ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΣ για την κάλυψη της μισθοδοσίας του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις οικογένειες που σήμερα βρίσκονται σε ανάγκη.

Η αγάπη και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη.”

Αρθρογράφος