Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενισχύει το έργο του ΑΣ ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ

30 Σεπτεμβρίου 202307:52

 Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Την Παρασκευή 29/9/2023 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συλλόγου, για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, αλλά και για τα «εγκαίνια» λειτουργίας του νέου μας μικρού προπονητικού χώρου (γωνία Αν. Θράκης & Σολωμού), που παραχωρήθηκε στον Σύλλογο από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης όλα αυτά τα χρόνια σε στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΑΣΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ κ. Γιάννη Τοπτσή αλλά και το ΔΣ του Συλλόγου αφουγκράζεται την αγωνία των συνανθρώπων μας και ενισχύει με κάθε τρόπο το αναπηρικό κίνημα.

Αποτελεί κοινό τόπο η διαπίστωση του Διοικητικού Συμβουλίου, της προπονητικής ομάδας, των αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου, ότι επί ημερών Δημαρχίας Γ. Ζαμπούκη δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα παραμελημένα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των ατόμων με διακριτές κι όχι μόνον αναπηρίες.

Ιδιαίτερα υποστηρικτικός την περιόδο της πανδημίας που στάθηκε με κάθε τρόπο δίπλα στα μέλη του συλλόγου…
Από τον Γιάννη Ζαμπούκη θα μπορούσαν να πάρουν μαθήματα και κάποιοι άλλοι Δήμαρχοι της Θράκης και οι συνεργάτες τους που αντιμετωπίζουν την αναπηρία μέσα απο φίλτρα παραταξιακής εκμετάλλευσης και λάιφ στάιλ
Αγαπημένη μας η Μαρίλια Λογαρά που συμβάλλει τα μέγιστα κι ως ενεργό μέλος του νομαρχιακού συλλόγου ΑμεΑ Έβρου αλλα και μέλος του ΑΣΑμεΑ Κότινος συμμετέχοντας ενεργά στον στιβο, με συμμετοχές σε πανελλήνιες και παγκόσμιες διοργανώσεις. που φέτος αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκλογές με τον συνδυασμό του Γιάννη Ζαμπούκη.

Ο Πρόεδρός του ΑΣΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ Γιάννης Τοπτσής ευχήθηκε καλή τύχη στα μέλη του ΑΣΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ που κατεβαίνουν σε αυές τις εκλογες.

https://www.komotinipress.gr/to-allo-minima-tou-dimarxou-alexandroupolis-pou-sigkinise-ta-meli-a-s-amea-kotinos/
https://www.komotinipress.gr/10-xronia-a-s-amea-kotinos-mia-idea-pou-egine-prota-omada-ke-meta-ikogenia/
https://www.komotinipress.gr/giannis-toptsis-o-dimos-alexandroupolis-voitha-ta-atoma-me-oliki-i-meriki-apolia-orasis-na-kataktisoun-simantika-dikeomata/
https://www.komotinipress.gr/parousiasi-sxediou-politikis-prostasias-gia-amea-apo-ton-dimo-alexandroupolis/
https://www.komotinipress.gr/o-dimos-alexandroupolis-stirizi-energa-to-anapiriko-kinima/
https://www.komotinipress.gr/to-2023-stoxos-na-ine-i-alexandroupoli-filoxeni-gia-ola-ta-amea/

Αρθρογράφος