Το πένθος ταιριάζει στην Θράκη, όχι όμως και στην Ελένη (του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ)….

7 Ιουλίου 202212:22

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

“Οργισμένη” και “ζυγισμένη” απάντηση έδωσε η μειονοτική εφημερίδα Gundem σε αναρτήσεις της κ. Ελένης Λαφτσή (ΠΟΛΗτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ Κομοτηνής ,στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) μέσω των οποίων τίθεται το ζήτημα της παρέμβασης του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής στα πολιτικά πεπραγμένα της περιοχής με σαφείς αναφορές στον κ. Οζγκιούρ Φερχάτ και μία παράλληλη υπόμνηση στα όσα είπαν οι κκ. Γ. Κατρούγκαλος και Αλ. Τσίπρας για τον τούρκο Πρόεδρο κ. Ρ.Τ.Ερντογάν.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από πέντε ημέρες σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Αμυνας στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος   κάλεσε τους Ελληνες να τιμωρήσουν πολιτικά τον κ. Μητσοτάκη! «Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού στους κυβερνώντες του, που τρέχουν πίσω από περιπέτειες, οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος για τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά

Ο προσεκτικός πολιτικός αναλυτής διαπιστώνει μία διγλωσσία κατ’αρχήν στην επικοινωνία ΣΥΡΙΖΑ-GUNDEM καθώς ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΚΛΟΓΟΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο κ. ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και για την οποία ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ

Στα όσα ακολούθησαν εκείνων των αποκαλύψεων ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ δεν έλαβε κανείς, κι ας απειλήθηκε Έλληνας Δημοσιογράφος από τον Προξενο και τα φερέρωνά του, ας αποπέμφθηκαν δημόσια με απειλή λυντσαρίσματος στελέχη και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της Μειονότητας, και ας παριστάνει ο Τούρκος Πρόξενος τον άνετο ανθυποΰπατο της Θράκης, ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΟΣ που στόχο του έχει την πρόκληση ανωμαλίας στην περιοχή!

Το πρόβλημα δεν είναι οι πεποιθήσεις του Οζγκιούρ Φερχάτ! Το κυρίαρχο ζήτημα είναι το αρχικό ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ , Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του Προξενικού Πραξικοπήματος στον ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ και  η δίμηνη σιωπή στις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΙΝ.ΑΛ.και ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά στην επίθεση Gundem κατά της Ελένης Λαφτσή και όλων των Δημοκρατών της Ροδόπης είναι γνωστό ότι οι κκ Χούλια Εμίν και Οζάν Αχμέτογλου είναι υπάλληλοι του τουρκοπροξενικού ισλαμοφασιστικού συστήματος όπως και ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή που ζήλεψε την δόξα του Προξένου και εγκαλεί το Komotinipress και τον υπογράφοντα θελοντας να φιμώσουν τον τύπο στην περιοχή.

Για τον κ. Φερχάτ Οζγκιούρ που αυτογελοιποιείται και ευτελίζει και την Αριστερά δεν θα πει κανείς κάτι;

Ο θεομπαίχτης και θεοτούμπης Ομέρογλου , οι “Ηρακληδείς της Ημισελήνου” και το πολιτικό ισλάμ στην Θράκη (video)

Αλλά ούτε τότε η κ. Ελένη Λαφτσή ή ο κ. Τάκης Χαρίτου (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, τον οποίον ο Πρόξενος παρουσιάζει ως “νόθο” βουλευτή διότι “έκλεψε” την έδρα από τον Φερχάτ Οζγκιούρ το 2019 – Μούγκα στην Στρούγκα ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό…) δεν υπερασπίσθηκαν την Ελευθερία της Έκφρασης και του Τύπου στην Θράκη και την Ροδόπη. Στην ίδια κατηγορία συγκαταλέγεται πλέον και ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης (βουλευτής τηςΝΔ Ροδόπης) όπως και η ΔΕΕΠ Ροδόπης που μόνον να φωτογραφίζεται ξέρει! Ο μόνος που αντιτάχθηκε στην επέλαση του Προξενείου είναι μέχρι σήμερα ο κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Και για να μην απορεί κανείς για τον τίτλο του σημερινού άρθρου που παραπέμπει στο θεατρικό έργο του Ευγ. Ο’Νηλ, Το Πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα, οι αναφορές είναι συγκεκριμένες  ως προς τον πραγματικό θεματικό άξονα των όσων ζούμε στην Θράκη αναζητώντας το πραγματικό νόημα, ένα νήμα ασαφούς μυστηρίου, με αμαρτωλές υπόνοιες αιμομιξίας, ψυχολογικές αντιστροφές ρόλων και πυροβολισμούς που κουκουλώνουν τη λύτρωση. Ως προς την αγαπητή κ. Ελένη Λαφτσή,εκτιμάται πως άργησε, όπως και πολλοί άλλοι!

Ο ισλαμοφασισμός του Μουράτ Ομέρογλου δεν ενοχλεί κανέναν στην Ροδόπη;

 

Αρθρογράφος