Νέο Family Supermarket από σήμερα αρχίζει να λειτουργεί και στην Κομοτηνή

1 Νοεμβρίου 201407:02

Τα διαφημιστικα φυλλάδια της αλυσίδας Family Supermarket γέμισαν τα γραμματοκιβώτια των Κομοτηναίων και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία – για όσους δεν είχαν δει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Εκτενεπόλ – ότι η πόλη απόκτησε νέα και ελληνική αλυσίδα καταστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα,στο χώρο των πρώην ALDI, εγκαταστάθηκε Supermarket της εταιρείας Family, και από 1/11 ανοίγει τις πόρτες της καταναλωτικό κοινό. Η εταιρία Family Supermarket A.E. ιδρύθηκε από τον κ. Δημήτρη Καράμπελα που δραστηριοποιείται μαζί με την οικογένειά του για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών και έχει εμπειρία και στο χώρο των supermarket.

Το Νοέμβριο του 2012 δημιούργησε έτσι το πρώτο super market στην πόλη των Γιαννιτσών. Η σκληρή προσπάθεια όμως για ένα supermarket με χαμηλές τιμές, επώνυμα προϊόντα και φιλική εξυπηρέτηση είχε αποτέλεσμα και έτσι λίγο αργότερα άνοιξε και το δεύτερο supermaket Family στην Κατερίνη. Η οργανική επέκταση της αλυσίδας Family συνεχίστηκε με τη δημιουργία νέου καταστήματος στην Αριδαία. Ακολούθησε η μεταφορά της αποθήκης σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

 Οι αναπτυξιακές ενέργειες της αλυσίδας supermarket Family συνεχίζονται σταθερά και μεθοδευμένα και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδος, πάντα με τον ίδιο στόχο για Επώνυμα, Φθηνά και Ελληνικά προϊόντα, εξ ου και η επόμενη στάση τους, είναι εδώ στην Κομοτηνή!

Καλές Δουλειές!

010 011 012 013

 

Αρθρογράφος