deyax fotia 1 200 200

Εξετάζεται η περίπτωση αυτοκτονίας στην πυρκαγιά της ΔΕΥΑΞ ! Ανθρώπινη τραγωδία

7 Δεκεμβρίου 201222:16

deyax fotia 1 200 200Μια τραγική ανθρώπινη ιστορία φαίνεται ότι ίσως βρίσκεται πίσω από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη ΔΕΥΑΞ.

Για τον άτυχο άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος, και σχεδόν θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για τον εργαζόμενο της ΔΕΥΑΞ , η Αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να έθεσε μόνος του τέρμα στη ζωή του εξαιτίας προβλήματων υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του XanthiPress.gr, που επιβαιώθηκαν από αρμόδιες αρχές και ανθρώπους της ΔΕΥΑΞ, αναφέρουν ότι στον 51χρονο οικογενειάρχη, υπάλληλο της ΔΕΥΑΞ είχε διαγνωστεί, πρόσφατα, σοβαρή μορφή καρκίνου και ήταν εμφανές ότι αυτό τον είχε καταβάλλει ψυχολογικά.

Την Παρασκευή επρόκειτο να πάει στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω εξετάσεις και πιθανή εγχείριση. Οι πληροφορίες, αυτές ήταν γνωστές στους συναδέλφους του και για το λόγο αυτό έγιναν αρκετοί συνειρμοί. Η Αστυνομία πάντως επιβεβαιώνει ότι μελετά και αυτή την εκδοχή.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr