2

Δράμα:Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια

20 Νοεμβρίου 201212:34

218 άτομα για φρουτάκια και παράνομο «πόκερ» συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, σε δύο περιπτώσεις, 18 άτομα, 16 ημεδαποί, ηλικίας από 28 έως 54 ετών και 2 ημεδαπές ηλικίας 47 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για την διοργάνωση και την συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έλεγχο, σε κατάστημα στην Δράμα, όπου και συνέλαβαν την 47χρονη προσωρινά υπεύθυνη, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας σε δύο (2) από τους δράστες, ηλικίας 37 και 39 ετών, την διενέργειά του. 

Στην δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε κατάστημα, σε χωριό της Δράμας, συνέλαβαν τον 32χρονο ιδιοκτήτη του, διότι είχε εγκαταστήσει σε δύο (2) ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, τραπέζια, στα οποία είχε διοργανώσει την διενέργεια του τυχερού παιγνίου «Πόκερ» και επέτρεπε στους υπόλοιπους δεκατέσσερις (14) δράστες, τη συμμετοχή τους σε αυτό.      

 Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν εντός των δύο καταστημάτων καθώς επίσης και στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν:

  • Τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • 807 μάρκες πονταρίσματος, που αντιστοιχούν στο χρηματικό ποσό των 13.131 ευρώ
  • Τέσσερις (4) τράπουλες
  • Το χρηματικό ποσό των 1.065 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr