alexpoli-kannavi

Αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά σε επιχείρηση σύλληψης για ναρκωτικά

14 Νοεμβρίου 201207:56

alexpoli-kannavi533 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης είχαν στην κατοχή τους δύο άνδρες 53 και 54 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη.

 

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ότι οι δύο δράστες διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε επιχείρηση, στην οποία συνέδραμε η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

 Κατά την επιχείρηση, οι αστυνομικοί, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του 24χρονου, με οδηγό τον ίδιο και συνοδηγό τον 53χρονο, να κινείται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη. Στον ανισόπεδο κόμβο Κίρκης της Εγνατίας Οδού, έκαναν σήμα στον 24χρονο οδηγό του οχήματος, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αλλά αυτός δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.  

Ακολούθως, ο 24χρονος, κατευθύνθηκε σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης, όπου ακινητοποίησε το όχημα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη, απορρίπτοντας ταυτόχρονα στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 530 γραμμαρίων, πλην όμως δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς, ενώ επιτέθηκε σε έναν από αυτούς, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Πλησίον του οχήματος, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,6 γραμμαρίων, την οποία, όπως προέκυψε, είχε απορρίψει ο 53χρονος συνοδηγός, ο οποίος και συνελήφθη.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

  • δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 533,6 γραμμαρίων
  • ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
  • ένα (1) κινητό τηλέφωνο

O τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr