Οι παρακρατικοί σκοταδιστές συνάντησαν τον Τούρκο Πρόξενο

16 Ιανουαρίου 202406:35

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στους παρακρατικούς σκοταδιστές που ασπάζονται πρακτικές του ισλαμοφασισμού και  εμποδίζουν την κοινωνική χειραφέτηση της Μειονότητας στην Θράκη.

Αυτές οι αναφορές ξενίζουν όσους δεν γνωρίζουν  την ενδομειονοτική παρακρατική πυραμίδα εξουσίας του τουρκικού μηχανισμού που δρα στην Θράκη μέσω του Προξενείου της Κομοτηνής.

Αφορμή για το παρόν άρθρο αποτελεί η συνάντηση ετεροπροσδιορισθέντων μειονοτικών παραγόντων με το “αφεντικό” τους τον Τούρκο Πρόξενο.

Για να γίνουμε λοιπόν πιο συγκεκριμένοι:

Οι νεοεκλεγέντες στην σχολική εφορεία του Μ/κού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης Ozan Ahmetoglu, Ersan Ömer και Hasan Bosnak από κοινού με τον Bahri Belço επισκέφθηκαν τον Γενικό Πρόξενο Τουρκίας κ. Αικούτ Ουνάλ στο γραφείο του, την 15/1/2024.

Οι ως άνω χαρακτηρισθέντες ως σκοταδιστές και ισλαμοφασίστες συνδέονται με το βαθύ παρακράτος της Τουρκίας στην Θράκη καθώς:

  • 1. Ο Ozan Ahmetoglu εκτός από Πρόεδρος της Παράνομης και Παρακρατικής δομής της πρώην ΤΕΞ είναι και ο Γραμματέας και κατ’ουσίαν σκιώδης κομιστής μηνυμάτων της άτυπης παρακρατικής συμβουλευτικής ομάδας γνωστής ως ΑΣΕΤΜΔΘ.
  • 2. Ο Ersan Ömer είναι (παρα)θρησκευτικός αξιωματούχος του παρακρατικού παραθρησκευτικού ψευδομουφτή κ. Μουσταφά Τράμπα, άμεσα υπαγόμενος κι ενεργούμενο αυτού και προσφάτως διέπραξε ένα τεράστιο ατόπημα καθώς μετέβη στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Χρύσας κι εξανάγκασε μαθητές και γονείς να δηλώσουν υπακοή στον ψευδομουφτή. Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης Νεζντέν Χεμσερή, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κυρία Εύη Στυλιανίδου, επισκέφτηκε το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Χρύσας για να ευλογήσει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
  • 3. Ο Hasan Bosnak είναι αντιπρόεδρος της παράνομης παρακρατικής δομής του “Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτ. Θράκης” (BTTÖB),
  • 4. Ο Bahri Belço, μέλος του ΣΕΜ αλλά κυρίως αντιπρόεδρος του ισλαμοφασιστικού, εξτρεμιστικού , ακροδεξιού μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ/DEB και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Αχμέτ Σαδήκ

Η συγκεκριμένη επίσκεψη δεν είναι μόνον επικοινωνιακού ή προπαγανδιστικού χαρακτήρα υποτελών προς τον Τούρκο Πρόξενο που εκτελεί χρέη Επάρχου αλλά εκπέμπει συγκεκριμένα μηνύματα για την δημιουργία ισλαμικού εκπαιδευτικού τόξου στην Θράκη

Αρθρογράφος