Ο ΠΑΜΘ Χρ. Τοψίδης “ανταμείβει” τους Εγκαθέτους και Παρακρατικούς της Θράκης;

2 Μαρτίου 202408:49

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στο ίδιο κτίριο που το πολιορκούσαν οι Εγκάθετοι Παρακρατικοί https://www.komotinipress.gr/ta-psevdi-ton-egkatheton-diaspironte-ke-stin-komotini-ependii-o-xr-topsidis-stin-stirixi-apo-to-parakratos/ (ανάμεσά τους και ο εκπρόσωπος του θρησκευτικού εθνικισμού στην Θράκη) https://www.komotinipress.gr/pia-minimata-stelni-o-thriskeftikos-ethnikismos-tou-x-baltatzi/ σήμερα το επισκέφθηκε ο γνωστός Εγκάθετος και θιασώτης παρακρατικών δομών κ. Χουσείν Μπαλτατζή.

Το ΔΣ των αρεστών του τουρκικού προξενείου ΣΕΜ επισκέφθηκε τον Χριστόδουλο Τοψίδη και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον υμνητή του Ερντογάν Ριτβάν Μολλά.

Να θυμίσουμε ότι ο Χουσείν Μπαλτατζή χλεύαζαν τον τότε ΠΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, λέγοντάς του να κάτεβει με τις πυτζάμες του.Αυτές προφανώς ειναι εξυπηρετήσεις που ανταμείβονται.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης σήμερα προφανώς και δεν ενημερώθηκε για τα κελεύσματα επιβολής του ισλαμικού νόμου στην Θράκη https://www.komotinipress.gr/fetva/ και τις προτιμήσεις του παραερντογανικού καθεστώτος https://www.komotinipress.gr/minima-apo-tin-agkira-stin-thraki-theloume-vouleftes-san-ton-sadik-axmet/

Οι “Χαλίφηδες του Προξενείου” επιβάλλουν τον ισλαμικό νόμο στην Θράκη;

Αρθρογράφος