Οι “Χαλίφηδες του Προξενείου” επιβάλλουν τον ισλαμικό νόμο στην Θράκη;

2 Μαρτίου 202408:43

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά κι ευρωπαϊκά δεδομένα προκλητική ενέργεια, προέβησαν οι εκπρόσωποι το πολιτικού ισλάμ στην Θράκη κι ετεροπροσδιοριζόμενοι παραθρησκευτικοί ηγέτες της “προξενικής μειονότητας”, με την ανάγνωση “φετβά” εναντίον όσων ψήφισαν το “νόμο την Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του αστικού κώδικα και άλλες διατάξεις”. Στον επίλογο του κειμένου εντοπίζονται εκφράσεις απειλητικές, απαξιωτικές και προσβλητικές κατά του βουλευτή της Μειονότητας κ. Ιλχάν Αχμέτ (ΠΑΣΟΚ Ν.Ροδόπης) όπως επίσης κι αναφορές στις παράλληλες δομές του Προξενείου.

Ο φετβάς των σκοταδιστών του Προξενείου εναντίον 176 βουλευτών

Η συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί να αναλυθεί πολλαπλά αλλά αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε είναι η τεράστια πρόκληση που αντιμετωπίζει η κοινωνική συνοχή της Θράκη και η πορεία της προς τον εκσυγχρονισμό από την στιγμή που ένα οργανωμένο σύστημα δικτύου πολιτικού ισλάμ υπό την καθοδήγηση παρακρατικών μηχανισμών τρίτης χώρας αναπτύσσει ανενόχλητα τη θρησκευτική φιλοσοφία του επιχειρώντας να επηρεάσει τη διαχείριση του κράτους.

Δάμων Δαμιανός: «Ο εκφασισμός στην μειονότητα δεν θα περάσει»

Ακόμη πιο ανησυχητική είναι η σιωπηλή αποδοχή αυτής της πραγματικότητας από το τοπικό πολιτικό δυναμικό, τους εκπροσώπους φορέων και θεσμών, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που ισοδυναμεί με παραδοχή της ισχύος και της δύναμης ενός ισλαμιστικού παρακρατικού βραχίονα τρίτης χώρας που θέλει με κάθε τρόπο να κάνει διακριτό τον διαχωρισμό των Θρακιωτών σε κατηγορίες ανάλογα με το θρήσκευμα, την καταγωγή, τις πεποιθήσεις και την καθημερινή ενδιαίτηση.

Το καθαρτήριο κάλεσμα του Έλληνα Πρωθυπουργού το 2022 και το αναπτυξιακό όραμα για την Θράκη καταπολεμάται από το τουρκικό παρακράτος της Θράκης και τους εγχώριους ακούσιους ή εκούσιους συνεργούς του δυναμιτίζοντας κάθε προοπτική προόδου, κοινωνικής χειραφέτησης κι απελευθέρωσης της Μειονότητας που περνάει μέσα από την ισονομία, ισοπολιτεία και σύγχρονη ευρωπαϊκή προοπτική.

Το καθαρτήριο κάλεσμα του Κυρ. Μητσοτάκη στην Θράκη – Το Ουλάν Μπατόρ μονόδρομος για τον Μουράτ Ομέρογλου;

Οι “Χαλίφηδες” του πολιτικού ισλάμ της Θράκης (οι διορισθέντες δια βοής από το Προξενείο παραθρησκευτικοί ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης και οι ελεγχόμενοι ψευδοιμάμηδες) ανέλαβαν το έργο της ισοπέδωσης της πολιτικής βούλησης του εκσυγχρονιστικού τμήματος της Μειονότητας εκβιάζοντας κι απειλώντας άμεσα τους ψηφοφόρους εκείνους που επέλεξαν να μην στηρίζξουν τις επιλογές του Προξενείου, τον Οζγκιούρ Φερχάτ και τον Χουσεΐν Ζεϋμπέκ, οι οποίοι σήμερα είναι τα “ιδρυτικά μέλη” της “Νέας Αριστεράς”.

Οι εργοδότες των Χαλίφηδων που εντοπίζονται στο τουρκικό παρακράτος της Θράκης κι ανήκουν στις δομές του παραερντογανικού καθεστώτος, της παρακρατικής σέκτας του προξενείου και στα υπόγεια των μυστικών παραστρατιωτικών θυλάκων των ισλαμιστικών ταγμάτων που στηρίζουν τον Ρ.Τ. Ερντογάν, επιδιώκουν την ομογενοποίηση και πλήρη υποταγή της Μειονότητας σε αυτούς ενώ απεργάζονται σχέδια της απόλυτης επικράτησής του στην Ελλάδα.

Σε αυτά τα σχέδια εντάσσεται και η απόλυτη πολιτική αφυδάτωση των εκφραστών της σύγχρονης τάσης που αναδύεται στο εσωτερικό της κοινωνίας της Θράκης και η οποία απειλεί τους εγχώριους οπαδούς των Αδελφών Μουσουλμάνων και των μελών των “θρησκευτικών ταγμάτων” που προσπαθούν να ασκήσουν κοινωνικό, θρησκευτικό και μορφωτικό έλεγχο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα της Μειονότητας.

Μήνυμα από την Άγκυρα: Στην Θράκη θέλουμε βουλευτές σαν τον Σαδήκ Αχμέτ

Τέλος, να επισημάνουμε ότι οι Χαλίφηδες και οι Παρακρατικοί Εγκάθετοι της Θράκης και του Προξενείου στοχοποιούν, απειλούν κι εκβιάζουν την Κοινωνία της Θράκης στο σύνολό της, Κρατικούς Λειτουργούς, Επαγγελματίες, Δημοσιογράφους και όποιον θεωρούν ότι στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Πώς θ’ αντιδράσει η επίσημη Πολιτεία, το Κράτος και η Τοπική Κοινωνία;

Yüzümuzün Akıyla : Ποιό μήνυμα στέλνει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής;

Αρθρογράφος