Ο Οζγκιούρ Φερχάτ είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για την Θράκη και την Ροδόπη!

4 Ιουνίου 202311:24

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ εξελέγη βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ! και ορκίσθηκε” πίστη και υπακοή στους νόμους και το Σύνταγμα της Πατρίδας (μας)!

Ποιά είναι η Πατρίδα τους; (video)

Την Παρασκευή 2/6/2023, ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ παρευρέθη σε εκδήλωση παρακρατικής οργάνωσης που λειτουργεί παράνομα στην Θράκη και φωτογραφήθηκε με τον παράτυπο και παρακρατικό ψευδομουφτη κ. Ιμπραήμ Σερήφ.

Ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ,είχε δώσει σημεία γραφής και συμπεριφοράς από νωρίς όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ! Το πρόβλημα ήταν η αναιμική στάση των συντρόφων του και η ακατανόητη στάση του κ. Τάκη Χαρίτου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αρκετές φορές τον νομιμοποίησε παρά τις αντιδράσεις όλων ημών!

Σε παλαιότερο κείμενο του Komotinipress είχαμε επισημάνει ότι “Το πρόβλημα δεν είναι οι πεποιθήσεις του Οζγκιούρ Φερχάτ! Το κυρίαρχο ζήτημα είναι το αρχικό ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ , Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του Προξενικού Πραξικοπήματος στον ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ και η δίμηνη σιωπή στις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΙΝ.ΑΛ.και ΣΥΡΙΖΑ.”

Το πένθος ταιριάζει στην Θράκη, όχι όμως και στην Ελένη (του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ)….

Για την σημερινή φώτο του ΒΟΥΛΕΥΤΉ του ΣΥΡΙΖΑ Φερχατ Οζγκιουρ στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ Σύλλογο Τούρκων δασκάλων Κομοτηνής δίπλα στον “εκλεγμένο” παρακρατικό ψευδομουφτή Ιμπραήμ Σερηφ θα υπάρξει κάποια αντίδραση; Ανακοίνωση;.

Και άραγε θυμάται κανείς την στάση του ιερατείου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν δια στόματος του κ. Τάκη Χαρίοτυ από το βήμα της Βουλής αμνήστευσε τον Οζγκιούρ Φερχάτ , με αφορμή δημοσίευμα της ΕΣΤΙΑΣ ;

Τότε ήταν που ο κ. Τάκης Χαρίτου επέμενε ότι είναι “Ανυπόστατες οι αιτιάσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την Θράκη”

Δημήτρης Χαρίτου: Ανυπόστατες οι αιτιάσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την Θράκη

Και μήπως τελικά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, αμνηστεύοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδοπη και την Θράκη όταν λέει ότι “Στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών -τουλάχιστον του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στη Ροδόπη- δεν υπήρχαν Τούρκοι υποψήφιοι ,από την τουρκική κοινότητα της Δυτ. Θράκης (sic), όπως ο ίδιος προκλητικά ισχυρίζεται. Αλλά Έλληνες πολίτες και από τη μουσουλμανική μειονότητα, με διαφορετικές καταγωγές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις.” έχοντας ως άλλοθι τις δηλώσεις της συζύγου του κ. Ελένης Λαφτσή για την παρεμβατικότητα του Προξενείου;

Ας μας πουν επιτέλους στον ΣΥΡΙΖΑ ποιά είναι η “ατζέντα” τους για την Θράκη; Και γιατί να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ όσοι αντιτίθενται στα έργα και τις διαθέσεις των εκπροσώπων της τουρκικής παρεμβατικότητας στην Θράκη;

Η φανερή (πλέον) ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για την Θράκη

Αρθρογράφος