Ο Εγκάθετος Λεβέντ Σαδίκ παραμένει χορηγός του Πανθρακικού

10 Σεπτεμβρίου 202311:29

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Όπως μαθαίνουμε από ανάρτηση του Πανθρακικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χορηγός επίσημης εμφάνισης για την αγωνιστική περίοδο 2023/24 είναι η Εταιρεία YAKA.  :

Λεβέντ Σαδίκ και Πανθρακικός: Κάτι παραπάνω από μία χορηγία φανέλας…

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει πως χορηγός επίσημης εμφάνισης για την αγωνιστική περίοδο 2023/24 είναι η Εταιρεία YAKA

Ευχαριστούμε τον κ. Λεβέντ Σαδίκ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη σημαντική πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής μας αποτελεί η πολυπολιτισμικότητα και το «ψηφιδωτό» πολιτισμών και θρησκειών με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας και την ενασχόληση της νέας γενιάς με αυτόν.

Ο αθλητισμός ενώνει και η ιστορία απέδειξε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στόχος μας είναι η διεύρυνση του σλόγκαν ως «Όλος ο νομός μία ομάδα»

Το μήνυμα του Ρ.Τ. Ερντογάν προς την Θράκη

🍒 Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η ΥΑΚΑ – Εταιρεία Επεξεργασίας και Συσκευασίας Κερασιών ιδρύθηκε το 2017,με στόχο να προμηθεύσει την υψηλότερη ποιότητα κερασιού της περιοχής του Γιακά στην παγκόσμια και εσωτερική αγορά.
Η άριστη ποιότητα κερασιού της περιοχής σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο διαλογής-επεξεργασίας μας δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

“Πόλεμος των κερασιών” και “αυτόκλητοι σωτήρες της ΝΔ” στην Ροδόπη;

📌Σκοπός της εταιρείας είναι:
👉 Η Αναγνώριση των κερασιών της περιοχής στην παγκόσμια αγορά
👉 Η Ευημερία των παραγωγών
👉 Η Αειφόρος καλλιέργεια
👉 Η Πράσινη ενέργεια
📌Στόχος της εταιρείας είναι:
👉 Η Προώθηση των τοπικών κερασιών στην παγκόσμια αγορά
👉 Η Διεύρυνση της παραγωγής κερασιού σε νέες περιοχές
👉 Η Εκπαίδευση των παραγωγών για την βελτιστοποίηση των καλλιεργειών
👉 Η Ανάπτυξη πιλοτικών κήπων σε διάφορες περιοχές
Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Σακάρης ευχαρίστησε τον κ. Λεβέντ Σαδίκ για την εμπιστοσύνη στο project του συλλόγου και τη στήριξη του αθλητισμού μέσω του Πανθρακικού!

Ο χορηγός του Πανθρακικού ήταν επίσημος προσκεκλημένος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης

Αρθρογράφος