Το μήνυμα του Ρ.Τ. Ερντογάν προς την Θράκη

24 Μαΐου 202312:38

Γράφει ο Νϊκος Αρβανίτης

Η οικογένεια Σαδήκ συναντήθηκε στο περιθώριο της εθνικιστικής φιέστας για την “Μεγάλη Ρούμελη” με τον ΡΤ Ερντογάν και κατ’αυτόν τον τρόπο νομιμοποιείται ένας παρακρατικός βραχίονας εντός της Ελληνικής Επικράτειας απο το επισημο τουρκικό κράτος.

Ποιός θέλει την Θράκη “κόκκινη”;

Τα μέλη της οικογένειας έχουν και προσωπική κι επαγγελματική σχέση με το κομμα των ακραίων εθνκιστών και των γκρίζων λύκων.

Στη ίδια συνάντηση φωτογραφήθηκαν με το βιβλίο-βιογραφία για τον αείμνηστο Αχμετ Σαδίκ, με το οποίο συμβολικά ξεκίνησε και ο διπλωματικός πόλεμος (κι όχι μόνον) των Γκρίζων Λύκων κατά της Θράκης το 2022.

Οι “Γκρίζοι Λύκοι” κήρυξαν διπλωματικό πόλεμο στην Θράκη;

Η Οικογένεια Σαδήκ λειτουργεί ως ξενιστής του νεκρόφιλου τουρκικού εθνικισμού στην Θράκη με βασικό επιχειρησιακο βραχίονα το μειονοτικό παραϊερατείο της Προξενικής Μειονότητας που ελέγχεται από τους περιθωριακούς και περιφερειακούς μηχανισμούς της παρακρατικής σέκτας που ελέγχει ΚΑΙ το Προξενείο της Κομοτηνής.

Ο Μουράτ Ομέρογλου κινείται “εκτός επίσημης γραμμής” – Μήπως είναι FETÖ ή Teşkilat ;

Ο Κυρ. Μητσοτάκης το 2022 κήρυξε το καθαρτήριο κάλεσμα για την Θράκη που όμως δεν το υποστήριξε ούτε καν η ΔΕΕΠ Ροδόπης και οι λοιποί τοπικοί της ΝΔ.
Για τους υπολοίπους ούτε κουβέντα. Και κάπως έτσι φθάσαμε στο ροζ.

Το καθαρτήριο κάλεσμα του Κυρ. Μητσοτάκη στην Θράκη – Το Ουλάν Μπατόρ μονόδρομος για τον Μουράτ Ομέρογλου;

Να υπενθυμίσουμε οτι οι υποψήφιοι της ΝΔ δεν είπαν κουβέντα για τα οσα έκανε ο Κυρ. Μητσοτακης στην Θράκη και για την Θράκη. Τα δε μηνύματα για την Θράκη του Μέλλοντός μου τα ακούσαμε απο τον Κυρ. Μητσοτάκη και τον Ιλχάν Αχμέτ
Εξυφαίνονται διάφορα σεναρια για τις εκλογές του Ιουνίου και κάποιοι παιρνουν ήδη θέσεις και μάλιστα λανθασμένες!

 Ο Ιλχάν Αχμέτ και ο Κυρ. Μητσοτάκης εκπέμπουν θετικά μηνύματα για το μέλλον της Θράκης!

Ιδιαίτερα προβληματικός ο ρόλος του Χρηστου Μέτιου και των περιφερειακών συμβούλων του που ενήργησαν αντίθετα με τις κυβερνητικές και κομματικές εντολές, υιοθετώντας τις λίστες Τσαβούσογλου

Οι Αιρετοί της Θράκης υιοθετούν την “λίστα Τσαβούσογλου” κατά της Ελλάδας ;

Το ΡΟΖ έχει και τις μπλε αποχρωσεις των βαρόνων της Ροδόπης… ενώ έχουμε περίεργη σιωπη΄απο τα τοπικά στελέχη της ΔΕΕΠ που είναι άφαντα..

Εκτροχιάσθηκε ο Γιάννης Τζαμπάζης στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης (video)

Εκτός κι αν κάποιους τους βολεύει το σενάριο της οιωνεί συνύπαρξης και συνδιοικησης με τους παρακρατικους μηχανισμούς (με το αζημίωτο βεβαίως)

 

Αρθρογράφος