Με υδροφόρες του Δ’ ΣΣ, μεταφέρεται νερό στα Πομακοχώρια της Ξάνθης

21 Ιουνίου 202412:01

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο Ελληνικός Στρατός συνεχίζει την κοινωνική προσφορά του με την παρουσία του στα Πομακοχώρια της Ξάνθης καλύπτοντας τα κενά που δημιουργεί η ελλειμματική διοίκηση του τοπικού πολιτικού δυναμικού.

Χαρακτηριστική η παρέμβαση του Δ’Σώματος Στρατού στα προβλήματα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Μύκης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα λειψυδρίας στην ορεινή περιοχή, με τις υδροφόρες του Δ΄ΣΣ να αναλαμβάνουν διαρκώς δράση.

Πρόκειται για μια ακόμη δράση στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου και της εξωστρέφειας του Στρατού απέναντι στο κοινωνικό σύνολο καθώς το Δ΄Σώμα στέκεται αρωγός στις ανάγκες των κατοίκων της Περιοχής.

Να επισημανθεί ότι υδροφόρες στέλνουν και οι δήμοι Χρυσούπολης, Ιάσμου, Κομοτηνής, όπως αναφέρει και σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, με τις κ. Οικονόμου – Κουτσομιχάλη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Καλών Πρακτικών κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ.

Μαθαίνουμε ότι κάτοικοι από τα Πομακοχώρια λόγω συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας πήγαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης ενώ η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης έστειλε και δεύτερο φορτηγό με εμφιαλωμένο νερό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ.

Αντί Επιλόγου

Οι Εγκάθετοι και το Παρακράτος στις “τουρκοφιέστες” και στον Κένταυρο οι άνθρωποι διψάνε – Ποιός φταίει;

Το Δ’ Σώμα Στρατού παραμένει ο άγρυπνος φρουρός και αρωγός των Ελλήνων Πομάκων

Θράκη – Περισσότερο κράτος ζητούν οι κάτοικοι στα Πομακοχώρια για να αντιμετωπίσουν το Τουρκικό Προξενείο

Διαρκής η κοινωνική προσφορά του Δ’ΣΣ στην Θράκη

Το Δ’ΣΣ συνεχίζει την κοινωνική προσφορά του, συμβάλλει στην υγειονομική θωράκιση της Θράκης (video, photos)

Στην φωτό , οι υδροφόρες του ΕΣ από το 2017

Αρθρογράφος