Κατρίνης-Πεταλωτής έκθετοι για την στάση του Μπουρχάν Μπαράν!

20 Ιανουαρίου 202309:02

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στην Κομοτηνή βρέθηκε χθες ο “αντ’αυτού” κ. Μιχάλης Κατρίνης,σε μία  υποτονική συγκέντρωση του κόμματός του που δεν ξέφυγε από τα όρια ενός κλειστού “πασοκονοσταλγικού” λόμπυ,διανθισμένου και με γοητευτικές παρουσίες.

Ο κ. Μιχ. Κατρίνης ήρθε στην Κομοτηνή περιορίζοντας την παρουσία του σε μία κομματική εκδήλωση , πραγματοποιώντας μία “αναγκαία” επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο κ. Παντελεήμονα και τον Σοφολογιώτατο κ. Τζιχάτ Χαλήλ.

Ο κ. Μιχ. Κατρίνης διά του Γιώργου Πεταλωτή -ή αντιστρόφως-αποπειράθηκε να νομιμοποιήσει την αντιθεσμική και ανθελληνική στάση του κ.Μπουρχάν Μπαράν , ο οποίος θα έπρεπε ήδη να είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ με βάση τις διακηρύξεις του Προέδρου του.

Το Προξενικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. της Θράκης βρυχάται ξανά…

Την ίδια στιγμή, ο ΦΙΛΟΣ και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ του κ. Μπουρχάν Μπαράν, ο Νο 10 Οζάν Αχμέτογλου με άρθρο του στο τουρκόφωνο διαδικτυακό μέσο  GUNDEM  στέλνει τα δικά του μηνύματα στους υποψηφίους βουλευτές της Μειονότητας  στο πλαίσιο της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ  της οποίας ηγείται το ΚΙΕΦ/DEB.

Ο κ. Μπουρχάν Μπαράν εκθέτει το ΚΙΝ.ΑΛ ή ενεργεί κατόπιν εντολών Ν. Ανδρουλάκη;

Σύμφωνα με τον Νο10 Οζάν Αχμέτογλου, όσοι παραβαίνουν τους νόμους της Ελληνικής Πολιτείας, καταπατούν το Ελληνικό Σύνταγμα, προβαίνουν σε παραβατικές πράξεις και αγνοούν τις διεθνείς συνθήκες ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ενώ όλοι οι άλλοι είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ο κ. Μπουρχάν Μπαράν, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι ένας από τους 17, ο Νο 3 που υπέγραψε μαζί με τους αλλους 16 την φίμωσή μου στοχοποιώντας με…Είναι ο ίδιος που θα τον διέγραφε ο Νίκος Ανδρουλάκης..

Οι ομοτράπεζοί του δεν ξέρουν, δεν θυμούνται και ο κ. Μιχάλης Κατρίνης νομίζει ότι με μία φωτό ξεπλένει το χάος που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι του κ. Μπουρχάν Μπαράν.

Θα περιμένω τις εξηγήσεις του κ.Μπουρχάν Μπαράν, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ στην κατατεθείσα από 12-10-2022 έγκληση για τα ποινικά αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης, της συκοφαντικής δυσφήμησης, της απειλής και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια (άρθρα 361, 362, 363, 333 παρ. 1 του Π.Κ. και 184 παρ. 1 Π.Κ.)

Κάποιοι όμως στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βιάζονται να ξεπλύνουν τον κ. Μπουρχάν Μπαράν πριν την κρίση του Ελληνικού Λαού!

Ιδού ο βουλευτής σας κ. Νίκο Ανδρουλάκη

 

Αρθρογράφος