Η ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης ένα χρόνο μετά… (video)

17 Δεκεμβρίου 201801:45

Η πρώτη εκδήλωση απονομής των Βραβείων της Χρονιάς από τις Γυναίκες της Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο πριν και ήταν αφιερωμένη στον αγώνα που δίνουν οι (πολλοί) γονείς του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ!

Οι Γυναίκες της Κομοτηνής ευαισθητοποιημένες κι ευαίσθητες ανέδειξαν για πρώτη φορά στην Πόλη μας,το ζήτημα “ταμπού” των πάσης φύσεως διαταραχών που ταλαιπωρούν παιδιά και γονείς και ήρθαν αρωγοί στην ομάδα του ΔΣ του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης.

Η πρώτη εκείνη ηθική και υλική βοήθεια έδωσε πνοή κι ελπίδα στο Σύλλογο που προσπαθεί, μακριά από τα φώτα της ευκαιριακής και “μοδάτης” αλληλεγγύης, να δημιουργήσει υποδομές και να αναδείξει τις επιστημονικές προσεγγίσεις για την θεραπεία του αυτισμού και άλλων νευρολογικών παθήσεων.

Οι Γυναίκες της Κομοτηνής, για μία ακόμη φορά, κάλεσαν στο βήμα του Ρεξ τον Πρόεδρο του ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης κ. Βαγγέλη Λαφτσή ο οποίος ευχαρίστησε τις οικοδέσποινες της βραδιάς, γνωστοποίησε στο πολυπληθές ακροατήριο της βραδιάς ότι τα χρήματα από την περσινή εκδήλωση χρηματοδότησαν εξ ολοκλήρου τις καλοκαιρινές δράσεις τους Συλλόγου και παρέδωσε στις οικοδέσποινες της εκδήλωσης , βίντεο απολογιστικού χαρακτήρα με τις δράσεις του Συλλόγου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως η πόλη μας είμαστε εμείς και τα παιδιά μας και πως μπορεί φέτος ο σκοπός μας να ήταν ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κομοτηνής δεν ξεχνάμε όμως τον @ΔΑΔΑΑ που ήταν ο σκοπός της εκδήλωσης πέρσι,και θα είναι και φέτος και του χρόνου και του παραχρόνου μέχρι να μη μας χρειάζεται, που αυτό ευχόμαστε!

Gepostet von Γυναίκες της Κομοτηνής am Sonntag, 16. Dezember 2018

Αρθρογράφος