Ο Πρόεδρος του ΣΕΜ δίνει “εξετάσεις” στο καθεστώς της Άγκυρας

10 Δεκεμβρίου 202209:50

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Όταν γράφαμε ότι”ο  κ. Μπαλτατζή Χουσεΐν μετέτρεψε τον Σύλλογο Επιστημόνων σε όργανο της τουρκικής προπαγάνδας περιχαρακώνοντας την μειονότητα στα όρια που θέτει το τουρκικό παρακράτος που δρα στην περιοχή μετατρέποντάς τη σε προωθητικό εργαλείο του Προξενείου τον Σύλλογο ο οποίος και χρησιμεύει και ως μηχανισμός εκφοβισμού για τους αντιφρονούντες της Μειονότητας” ο αγαπητός γιατρός θύμωσε και μας μήνυσε. Αργότερα υπέγραψε μαζί με τους ΔΕΚΑΕΠΤΑ κείμενο φίμωσης και λιντσαρίσματος του Komotinipress κι εμού του ιδίου.

Μπαλτατζή Χουσεΐν: Ο “κλώνος Σαδήκ” της Γενιάς Χ του μειονοτικού παραϊερατείου

Προϊόντος του χρόνου, ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή , έδειξε έννομο, δικαιολογημένο κι αναμενόμενο ενδιαφέρον για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της εκπαίδευσης, τις κτιριακές υποδομές των σχολείων της Θράκης και το πρόγραμμα διδασκαλίας και τοποθετήθηκε δημόσια αναπαράγοντας την Προπαγάνδα της Άγκυρας.

Όταν προσπαθήσαμε ν’ανοίξουμε δημοσιογραφικό διάλογο για την μειονοτική εκπαίδευση και να ξεφύγουμε από τον αυτάρεσκο μονόλογο των αναρτήσεων και των δηλώσεων, ο συμπαθής γιατρός συνέχισε να κρύβεται πίσω από την ασφάλεια του της Προξενικής Μειονότητας και την προστασία που του παρείχε το Προξενείο, ειδικά μετά την αποτυχημένη προβοκάτσια στην Θράκη..

Ο ίδιος απέχει από κάθε αγώνα και  κάθε προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση των εκπαίδευσης στην Θράκη, εμμένει στο να κατηγορεί την Ελλάδα (όπου ζει, εργάζεται, πολιτεύεται) και το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, διότι κι αυτόν τον νοιάζει προφανώς μόνο η θέση του και τα προνόμια που απολαμβάνει από το μειονοτικό παραϊερατείο και το καθεστώς της Άγκυρας.

Οι εγκάθετοι του Προξενείου έχουν γνώση κι άποψη για την Μειονοτική Εκπαίδευση;

Αυτές τις μέρες τον βλέπουμε να συμμετέχει στην αποστολή του άτυπου , παράτυπου και παράνομου σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο ΑΣΕΜΤΔΘ  στην Άγκυρα, να συναντάται με υψηλόβαθμούς κυβερνητικους Τούρκους αξιωματούχους και να συμφωνεί με τις απειλές που εκτοξεύονται κατά της Ελλάδας .

Ο ίδιος απολαμβάνει την χαρά της δημοσιότητας με την αφέλεια του μυημένου σε κάτι που δεν αντιλαμβάνεται. Θα χαρούμε , όμως , να διαβάσουμε και ν’ακούσουμε τις εντυπώσεις του απο το ταξίδι αυτό!

Οι Αιρετοί της Θράκης υιοθετούν την “λίστα Τσαβούσογλου” κατά της Ελλάδας ;

 

Αρθρογράφος