Η “ομολογία” του ΚΙΕΦ για την προβοκάτσια της Ξάνθης

14 Σεπτεμβρίου 202212:52

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε μία από τις συνήθεις προπαγανδιστικές δηλώσεις αξιωματούχων του ακροδεξιού κι εθνικιστικού ΚΙΕΦ, στο τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, που πρόσκειται στις δομές τους Προξενείου Κομοτηνής, οι ετεροπροσδιοριζόμενοι πρόεδροι του ΚΙΕΦ και της παράνομης ΤΕΞ, Τσιγδέμ Ασάφογλου και Οζάν Αχμέτογλου (Νο 1 και Νο 10 των διωκτών της ελευθεροτυπίας και της δημοκρατικής σκέψης στην Ξάνθη) συνεχίζουν να διασπείρουν ανενόχλητοι κι ανεξέλεγκτοι ψευδείς ειδήσεις.

Μετά το απόλυτο φιάσκο της σκηνοθετημένης δια βοής στέψης του κ. Μουσταφά Τράμπα σε παραμουφτή Ξάνθης, προσπαθούν σε ευθύγραμμη σχέση με άλλους εκπροσώπους που έχουν επηρεασθεί από τους μηχανισμούς του Προξενείου, να δημιουργήσουν σκηνικό κρίσης και να καλλιεργήσουν διχαστικές συμπεριφορές στην Μειονότητα.

Τα διαπιστευτήρια του δίνει ο Μουσταφά Τράμπα στην Τουρκία

Από τις δηλώσεις , όμως, των δύο προαναφερθέντων υπαλλήλων του Μουράτ Ομέρογλου,υπάρχει η ομολογία της κ Τσιγδέμ Ασάφογλου ότι σχετικά με το περιστατικό της παραβατικής συμπεριφοράς ανηλίκων στην Ξάνθη στις 26 Αυγούστου, “Ίσως αυτή η επίθεση να μην ήταν ρατσιστική επίθεση, αλλά η φράση «Θα σε σκοτώσουμε, βρόμικο Τούρκο. την επόμενη φορά», αποκάλυψε τις υποσυνείδητες σκέψεις των επιτιθέμενων”.

Σκηνικό προβοκάτσιας με fake news στήνει στην Θράκη ο Μουράτ Ομέρογλου

Όπως είχαμε επισημάνει και τότε “δύο τηλεφωνήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στο ΑΤ Ξάνθης αλλά και μία επίσκεψη μέχρι το ΓΝΞ θα ήταν αρκετά για να διαπιστωθεί ότι ο άτυχος ημεδαπός μουσουλμάνος , προσήλθε στα ΤΕΠ Ξάνθης με εκχυμώσεις κι εκδορές στο πρόσωπο, υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις, εξετάσθηκε από παιδίατρο, οφθαλμίατρο και εφημερεύοντες γιατρούς, δεν έχρηζε εισαγωγής κι έλαβε εξιτήριο .Ο ξυλοδαρμός αναφέρθηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα όπου η οικογένεια υπέβαλε μήνυση. Ο νεαρός δεν αναγνώρισε κάποιον εκ των 2-3 ΑΤΟΜΩΝ με τα οποία συνεπλάκη ενώ τα κίνητρα είναι μέχρι στιγμής ΑΓΝΩΣΤΑ.”

Επρόκειτο για μία κακοστημένη προπαγάνδα “βαλκανικών επικών διαστάσεων” με φόντο το αδίκημα της Διασποράς Ψευδών Ειδήσεων (Άρθρο 191 – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) – Διασπορά ψευδών ειδήσεων) όσων ισχυρίζονταν ότι εχουμε θύμα ξυλοδαρμού σε ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (αυτός ισχυριζόταν στα μκδ και δικηγόρος Ξάνθης, μέλος του μειονοτικού παραϊερατείου)….

Σε όλα αυτά είχαμε κι ένα οπτικοποιημένο σώου το οποίο πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ , Πρόεδρος του ΣΕΜ (και μηνυτής μου) και αρεστός στον κ. Νίκο Ανδρουλάκη του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή, μαζί με τον παράτυπο θρησκευτικό λειτουργό της παραμουφτείας Ξάνθης κ. Αχμέτ Χρατσόγλου και τον δημοσιογράφο κ. Οζάν Αχμέτογλου, φωτογραφήθηκαν σε στάση εξέτασης, ανάγνωσης και γνωμάτευσης ακτινογραφίας χωρίς διαφανοσκόπιο και στραμμένη, μάλιστα, προς το έδαφος…

Για όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να είχαν επέμβει ήδη οι Αρχές, να είχαν γραφθεί άρθρα στον τοπικό και γενικό Τύπο, να είχαν υποβληθεί μηνύσεις αλλά κυρίως να είχε καταδειχθεί ο ρόλος των ανωτέρω στην τοπική κοινωνία και ειδικά στην Μειονότητα, ως ενεργουμένων των παρακρατικών δομών του Προξενείου που ελέγχονται από την Άγκυρα.

Αυτός είναι ο λόγος που η τοπική κοινωνία και η Μειονότητα ΤΙΜΩΡΕΙ με κάθε τρόπο το μειονοτικό παραϊερατείο και στρέφεται στο Ελληνικό Κράτος και την Πολιτεία που στέκεται αρωγός διαφυλάσσσοντας την κοινωνική συνοχή της περιοχής.

Αρθρογράφος