Αυτά που δεν ξέρει η Νέα Αριστερά για τον Οζάν Αχμέτογλου

28 Φεβρουαρίου 202408:25

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Τα δημοσιεύματα στον Τύπο για δήθεν συνάντηση του προέδρου της ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την Τουρκική Ένωση Ξάνθης είναι ψευδέστατα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ουδέποτε υπήρξε τέτοια συνάντηση”, υπογραμμίζουν πηγές της Νέας Αριστεράς.

Αναφέρουν ειδικότερα ότι “ο κ. Χαρίτσης επισκέφτηκε το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Ξάνθης, όπου τον υποδέχτηκαν και συνάντησε την διεύθυνση του σχολείου, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, συνάντηση στην οποία συμμετείχε και η σχολική εφορεία. Για την επίσκεψη μάλιστα είχε ληφθεί η σχετική άδεια από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων”. “Ένα νόμιμα αναγνωρισμένο σχολείο που έχει σημαντικά προβλήματα, τα οποία υπογραμμίζουν τις καταστροφικές επιλογές της ελληνικής πολιτείας σε μια ευαίσθητη περιοχή. Προβλήματα που αναδείχθηκαν στην επίσκεψη του Αλέξη Χαρίτση”, προσθέτουν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι “η υποβάθμιση του δικαιώματος όλων των Ελλήνων πολιτών σε αξιοπρεπή εκπαίδευση, επιτείνει τους διαχωρισμούς και τροφοδοτεί ακραίες φωνές” και σημειώνουν ότι “ο μόνος δρόμος για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής είναι η κατοχύρωση της ισονομίας και της ισοπολιτείας όλων των πολιτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος και αυτοπροσδιορισμού”. “Τα υπόλοιπα θυμίζουν παρακρατικές πρακτικές παλαιάς κοπής που μόνο την ασφάλεια και την σταθερότητα δεν ευνοούν“, σχολιάζουν.

Αυτό που δεν ξέρει ίσως ο συντάκτης της παραπάνω δήλωσης-διαρροής είναι ότι ο Εγκάθετος Οζάν Αχμέτογλου είχε ήδη έτοιμη την δήθεν συνέντευξη με τους ψευδομουφτήδες,αυτούς τους παρακρατικούς παραθρησκευτικούς εκπροσώπους του πολιτικού ισλάμ της Θράκης που διεγείρουν και καλούν σε απείθεια τους Θρακιώτες Μουσουλμάνους.

Μετά υποδέχθηκε τον Αλέξη Χαρίτση!
Και το ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι το εξής: Είναι δυνατόν ένα αριστερό κόμμα να ανέχεται ό,τι πιο ακραίο και ισλαμοσυντηρητικό υπάρχει στην Θράκη και εκπροσωπείται από τους παραθρησκευτικούς λειτουργούς του πολιτικού ισλάμ;

Οι Εγκάθετοι σε ρόλο παρονομαστή της Νέας Αριστεράς στην Θράκη

Η Άγκυρα στοχοποίησε την  ερευνητική δημοσιογραφία με την ανοχή των Ταγών της Θράκης!

Γιατί ο Νο 10 ενοχλείται από το διπλωματικό ρεπορτάζ στην Θράκη; – Τα “Thrakileaks” ενοχλούν το Προξενείο

Παραμένει πρόεδρος της παράνομης ΤΕΞ ο Οζάν Αχμέτογλου

Ο Εγκάθετος Οζάν Αχμέτογλου σε διατεταγμένη ανθελληνική αποστολή στο Στρασβούργο

Ο Οζάν Αχμέτογλου θα διαδεχθεί τον Αχμέτ Καρά;

“Κοινό μέτωπο προπαγάνδας” Τουρκίας-Εγκαθέτων για την Μειονοτική Εκπαίδευση

Τι πραγματικά συμβαίνει με την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Αρθρογράφος