Ο Οζάν Αχμέτογλου θα διαδεχθεί τον Αχμέτ Καρά;

21 Δεκεμβρίου 202307:29

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη σχολικών εφορειών στα 90 μειονοτικά σχολεία της Θράκης – Ποιά πολιτική θα ακολουθήσουν τα παράκεντρα των Εγκαθέτων – Τα πρώτα συμπεράσματα από τις εκλογές στις μειονοτικές σχολικές εφορείες – Ο νέος ρόλος του Προέδρου της (παράνομης και παρακρατικής) ΤΕΞ

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Οι Εγκάθετοι και το Παρακρατικό Σύστημα του Προξενείου Κομοτηνής προσέδωσαν χαρακτήρα “δημοψηφίσματος” στις χθεσινές ενδοσχολικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των σχολικών εφορειών στα μειονοτικά σχολεία, ώστε ν’αναδειχθούν άτομα που συνδέονται με τον βαθύ πυρήνα του πολιτικού ισλάμ που προωθεί την θρησκειοποίηση της εκπαίδευση και την καλλιέργεια αφομοιωτικών πρακτικών.

Οι ψευδομουφτήδες εργαλειοποιούν την μειονοτική εκπαίδευση

Η πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν το παρακρατικό σύστημα των Εγκαθέτων να επιλέγει την σκληρή γραμμή πλεύσης με τον “καθαρόαιμο” Οζάν Αχμέτογλου να διαδέχεται -ίσως- τον Πολυεγκάθετο Αχμέτ Καρά και να εργαλειοποιεί πλήρως την Μειονοτική Εκπαίδευση. Ο Οζάν Αχμέτογλου ανήκει στην παρακρατική σέκτα με διασυνδέσεις στο κεμαλικό στρατιωτικό κατεστημένο.

Ενδιαφέρουσα η προώθηση και του Πομάκου Χουσεΐν Μπαλτατζή που υπερπλειοδοτεί σε τουρκισμό, έχοντας κατασπαταλήσει ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο περιοριζόμενος στο να εκτελεί τις εντολές της Ιώνων και να ελπίζει ίσως σε μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του εθνικιστικού ΚΙΕΦ/DEB

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί ή να διατυπωθεί ως ερώτημα αφορά στο αν η εξτρεμιστική τακτική των Εγκαθέτων της Θράκης συνάδει με την επίσημη γραμμή της θετικής ατζέντας Μητσοτάκη-Ερντογάν. Έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις το πως ενεργούν οι εξτρεμιστικοί θύλακες που αυτονομούνται από κεντρικές πολιτικές. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβαίνει και στον παρόντα χρόνο με την Θράκη να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για αποσταθεροποιητικούς κύκλους του παραερντογανικού καθεστώτος στην Άγκυρα.

Τα κίνητρα είναι πολύ πιο “πεζά” κι αφορά στο “μαύρο χρήμα” που διακινείται από την Τουρκία προς την Θράκη, το οποίο και διαχειρίζεται μια μικρή ομάδα που δεν θέλει να χάσει προνόμια και πλούτο.

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν και πάλι σε έναν Εγκάθετο εκλεγέντα βουλευτή που μεταπήδησε σε νέο πολιτικό σχήμα και σύμφωνα με εκτιμήσεις πολιτικών αναλυτών φέρεται να έχει ξοδέψει για την εκλογή του , τουλάχιστον 140.000, γεγονός που τον καθιστά όμηρο των χορηγών του.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται….

Οι Εγκάθετοι προωθούν παράλληλες δομές εκπαίδευσης στην Θράκη;

    

Αρθρογράφος