xristoygenniatiko dendro

Ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στους επισκέπτες των εμπορικών δρόμων της Κομοτηνής

14 Δεκεμβρίου 201207:16

xristoygenniatiko dendroΣυνεχίζονται την Παρασκευή οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνουν ο Δήμος Κομοτηνής κι η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού.

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία τα παιδιά του Β’Νηπιαγωγείου της πόλης θα ζωγραφίσουν κάρτες για τον Άη Βασίλη, θα στείλουν τις ευχές και τις επιθυμίες τους ενώ αναμένεται να ποζάρουν για αναμνηστικές φωτογραφίες στο σπίτι.

Την ίδια ώρα και μέχρι τις 12 το μεσημέρι τα παιδιά του Ε’ παιδικού σταθμού…μεταμορφώνονται με face painting. Κλόουν θα διασκεδάσει τους μικρούς δημότες με μπαλονοκατασκευές και παιχνίδια.

Στις 5 το απόγευμα τα παιδιά του σώματος του Ελληνικού Οδηγισμού προσφέρουν για δεύτερη μέρα, μυρωδάτο, ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στους δρόμους της Παρασίου, της Βενιζέλου και της Ερμού για να ζεστάνουν όσους αποφασίσουν να βγουν για τις αγορές τους αψηφώντας το τσουχτερό κρύο.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr