dimarxeio-sapwn 200 200

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρώνειας-Σαπών

27 Νοεμβρίου 201208:19

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας  Σαπών στις Σάπες την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, και ώρα 19.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση

το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1.Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου επί φακέλου προκαταρκτικού σχεδιασμού Περιβαλλοντικών απαιτήσεων (ΠΠΠΑ) του έργου «Βελτίωση –Διαμόρφωση -οδού Μαρώνειας –Παραλίας Πετρωτών-ορίων Ν. Έβρου.

2. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έργων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών έτους 2013.

3.Επιβολή τελών για κτίσματα εκτός οικισμού και τελών καθαριότητας –φωτισμού.

4.Καθορισμός χώρων στάσης και στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων εντός της πόλεως των Σαπών.

5.Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή σύμβασης χρησιδανείου με τον Αμέτ Αχμέτ του Ιδρίς για χρήση οικοπέδου ιδιοκτησίας του ως Δημοτικό πάρκινγκ.

6.Έγκριση γενομένων δαπανών.

7.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Συλλόγου Κρυονερίου για παραχώρηση αναξιοποίητου κτίσματος που βρίσκεται εντός του οικισμού Τριφυλλώνες Προσκυνητών για τη χρησιμοποίησή του ως χώρος γραφείου του συλλόγου.

8.Λήψη απόφασης επί αιτήσεων επαναμέτρησης ύδρευσης.

9.Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση δημοτικών αγροτεμαχίων περιοχής αναδασμού Μητρικού αγροκτήματος Μέσσης και περιοχής Σεβαστής αγροκτήματος Ξυλαγανής εκτάσεως 597,15 στρεμμάτων.

10.Διατύπωση απόψεων και θέσης του Δημοτικού Συμβουλίου επί εκδοθέντος ψηφίσματος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης εναντίον ακραίων μέτρων Ευρωπαϊκής οδηγίας για τα προϊόντα καπνού.

11.Λήψη απόφασης επί ενστάσεως της PHARMATHEN κατά ατομικής ειδοποίησης για χρεώσεις αναφορικά με κατανάλωση ύδατος.

12.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Γιαβάς Χουσεϊν Ερχάν για χορήγηση αποζημίωσης που προκλήθηκε στο αυτοκίνητό του από υπαιτιότητα του Δήμου (υπήρχε ακάλυπτη λακούβα λόγω εργασιών ύδρευσης).

13.Λήψη απόφασης για κατανομή πιστώσεων στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής όπως και στα Μειονοτικά Σχολεία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών (Γ΄ κατανομή έτους 2012).

14.Λήψη απόφασης για χορήγηση παραγωγικών αδειών.

15.2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρώνειας-Σαπών (ΚΕ.ΜΑ.Σ).

16.Έγκριση ή μη της έκθεσης της Οικονομικής Επιτροπής ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών Γ’ τρίμηνο χρήσης 2012 (απόφαση οικονομικής επιτροπής 127/2012).

17.Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του τουριστικού περιπτέρου Ιμέρου.

18.Λήψη απόφασης για διαγραφή χρηματικού καταλόγου μισθώματος του κατασκηνωτικού κέντρου Μαρώνειας με αριθμό τριπλοτύπου 242 από την Δημοτική Ενότητα Μαρώνειας λόγω διπλής καταχώρησης.

19.Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (1ο ΑΠΕ) του έργου «Επισκευή και εξοπλισμός Πνευματικού Κέντρου – Κοινοτικού καταστήματος Μαρώνειας, Υποέργο: Επισκευή Πνευματικού Κέντρου-Κοινοτικού καταστήματος Μαρώνειας».

20.Εγκριση ή μη της 1ης παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου «Κατασκευή αγωγού μεταφοράς αστικών λυμάτων ΟΕΚ οικισμού Ξυλαγανής».

21.Λήψη απόφασης για την κατακύρωση διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών με την απ’ ευθείας διαπραγμάτευση.

22.Λήψη απόφασης περί χορήγησης ή μη συναίνεσης για ερευνητικές εργασίες σε Δημόσια Λατομική περιοχή σε περιοχές που βρίσκονται ανάμεσα στον οικισμό Προσκυνητών και Ξυλαγανής.

23.Έγκριση ή μη μεταβίβασης της λειτουργίας των Δημοτικών Σφαγείων στην Κ.Ε.ΜΑ.Σ.

dimarxeio-sapwn 200 200

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr