amth 620 - Αντίγραφο

Ημερίδα για το Μακροπρόθεσμο Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ

13 Νοεμβρίου 201211:33

amth 620 - ΑντίγραφοΗμερίδα με θέμα «Το Μακροπρόθεσμο Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ως πλαίσιο για τη διατύπωση των αναπτυξιακών κατευθύνσεων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 9:30 πμ στην Κομοτηνή.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, η οποία συνδιοργανώνεται από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και τη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, θα παρουσιαστούν οι βασικές κατευθύνσεις του Μακροπρόθεσμου Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης, το οποίο εκπονεί η Περιφέρεια σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ ΑΕ, ως πρώτο βήμα για τη συνεργασία και διαβούλευση με τους κοινωνικο-οικονομικούς φορείς, στην κατεύθυνση της διατύπωσης της Αναπτυξιακής Στρατηγικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr