aerodromio xrysoupoli 200 200

Πήγαν να πετάξουν με πλαστά διαβατήρια από τη Χρυσούπολη

18 Σεπτεμβρίου 201208:03

aerodromio xrysoupoli 200 2002 αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το μεσημέρι, συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας και μία 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. 

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες, υποδυόμενοι τους συζύγους, μαζί με τα δύο  ανήλικα παιδιά της 29χρονης, ηλικίας 6 και 2 ετών, μετέβησαν στον Κρατικό αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από την χώρα, με προορισμό την Νυρεμβέργη Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, τέσσερα  παραποιημένα διαβατήρια των Αιγυπτιακών Αρχών και τέσσερις  πλαστές προξενικές θεωρήσεις των Γερμανικών Αρχών.

Κατασχέθηκαν τέσσερα διαβατήρια με τις αντίστοιχες πλαστές προξενικές θεωρήσεις.      

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr